MINIREISSU KUOPIOON

Viikonloppuna kävin pikaisella minireissulla Kuopiossa Lauran luona! Kovin kummoista ei parissa päivässä kerennyt tehdä, mutta kerkesin Puijon näkemään vähän kauempaa, tsekkaamaan yöelämän ja tietenkin piipahtamaan Matkuksessa ja jopa Ikeassakin... Harmi vaan että Suomen puolella ei ilmeisesti ole ihan sama valikoima myynnissä, sillä just ne mun kaipaamat pussilakanat uupuivat valikoimasta, höh. Jotain pientä sieltä tarttui silti mukaan ja kämppä on taas astetta valmiimpi!
Pitihän sitä yliopistokampustakin tietenkin käydä vilkaisemassa, tiedä vaikka itsekin sinne päätyisin vielä joku päivä! Kuopio on mulle keskustaa lukuunottamatta aika tuntematon paikka, asuuko/opiskeleeko teistä moni siellä? Untitled Untitled Untitled Untitled

4 kommenttia:

 1. Itse muutin Kuopioon juurikin tuossa elokuun lopussa, kun pääsin opiskelemaan. Ja pakko sanoa, että oon ihastunut Kuopioon ihan täysillä! Todella kaunis ja eloisa kaupunki, josta löytyy menoa ja meininkiä myös opiskelijoille :-)

  https://mylifeassuski.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ompa kiva, mille alalle pääsit opiskelemaan? :-) Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta, jostain syystä en pääse kirjautumaan puhelimella Bloggeriin ja siksi vastailu reissun päällä on hankalaa. Kuopio on kyllä tosi kiva etenkin kesäisin, näppärän kokoinen ja suuret kaupunkit löytyvät suht läheltä!

   Poista
 2. Kivoja kuvia!! Itse en muista koskaan käyneeni Kuopiossa, eli ei oo kyllä tuttu paikka mullekaan! :p

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin oon pyörinyt lähinnä ihan keskustassa ja Matkuksen kulmilla aiemmin, joten oli kiva nähdä enemmän eri paikkoja! :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8