FRANKFURT PART 1.

Syysloma on nyt tältä erää taputeltu ja pääsin vihdoin takaisin kotiin! Loma oli ihan mielettömän kiva mutta edestakaisen reissaamisen ja pienen sitkeän flunssan takia myös hieman uuvuttava, joten nyt oleilen varmaaan ihan mielellään kotona jonkin aikaa! Parin työpäivän jälkeen suuntasin keskiviikkona Helsinkiin vanhoille kotikulmille Kallioon (♥︎), josta seuraavana aamuna lähtikin jo lento Frankfurtiin kohti loman pääkohdetta. Frankfurtissa yövyin siis Oonan hostperheen luona Oberurselissa, josta me päivittäin kuljettiin kaupunkiin ja takaisin. Ekana päivänä suunnattiin suoraan keskustaan ensin sushille ja sitten Zeilille shoppailemaan, ja etenkin Primark tuli koluttua aika perusteellisesti läpi... Kierreltiin kauppoja aika pitkään, kunnes lähdettiin kohti Oberurselia ja pääsin tapaamaan hostperheen. Hostlapsi oli niiin söpö ja ihana että mullakin teki hetken mieli lähteä auppariksi vaikka saman tien, jos olosuhteet vain sallisi sen!
Illalla meidän oli tarkoitus mennä tutkiskelemaan Oberurselin vanhaa kaupunkia ja maistelemaan kuuluisiaa apfelweinia, mutta parin muuttujan takia se jäikin seuraavaan reissuun. Se oli näin jälkeen päin ajateltuna ihan hyvä, sillä mä olin kahden aamuviiden herätyksen jälkeen ihan poikki ja olisin muuten varmaan nukkunut koko loppureissun ajan...
Seuraavassa postauksessa kerron vähän enemmän yleisiä fiiliksiä ja muita juttuja reissusta, nyt olen niin väsynyt että silmät alkaa lupsua uhkaavasti, palaillaan siis myöhemmin!
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8