PÄIVÄREISSULLA TALLINNASSA

Torstaina neljältä aamuyöllä saavuttiin Suomeen, ja pikaisten torkkujen jälkeen suunnistin jo ripsihuoltoon. Mari liittyi seuraan myöhemmin päivällä, sillä jo seuraavana aamuna suuntana oli Tallinna! Aikatauluongelmien takia päädyttiin tähän mun viimeiseen vapaaseen viikonloppuun, ja pienestä väsymyksestä huolimatta päivä meni oikein mukavasti! Edellisestä Tallinnan reissustakin olikin hurahtanut jo kolme vuotta, joten oli kiva käydä taas pitkästä aikaa kiertelemässä Rotterman-korttelia, vanhaakaupunkia ja tietenkin sitä tuttua Viru-keskusta. Sää oli myös mitä mainioin, joten molemmat laivamatkat meni mukavasti kannella auringosta nauttien.
Koska Kreikassa on suurimmaksi osaksi samat kaupat kuin Tallinnassa, mä keskitin enimmän shoppailun Kreikkaan ja lähdin matkalle lähinnä katselemaan ja nauttimaan maisemanvaihdoksesta. Jotain pientä tarttui silti tietenkin mukaan, ja ajattelin yhdistää ostokset Kreikan ostospostaukseen joko kuvien tai videon muodossa! Shoppailun lisäksi me tehtiin tietenkin muutakin, eli käytiin Vapianossa lounaalla, fro-yoilla puistossa ja pyörimässä pikaisesti vanhassa kaupungissa. Juuri ennen lähtöä piipahdettiin myös Superalkoon, josta ostettujen lavojen kanssa olikin sitten vähän ongelmia paluumatkalla, kuten snäpissä seuraavat jo näkivätkin... Ensi kerralla pistetään kaikki niin tiukkaan pakettiin, ettei yksikään tölkki varmasti lähde karkuun ratikassa tai keskellä katua, heh! Hauska reissu oli siis ainakin, ja toivottavasti kerkeäisin käydä tänä kesänä vielä toisella samanlaisella reissulla!Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

2 kommenttia:

  1. Ootko Helsingissä kesän, mitä töitä teet siellä? Ja mitä meinaat sitten jos ei koulupaikka aukea tänä vuonna? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon täällä kesän töissä tosiaan, sen enempää en työjutuista halua täällä puhua :-) Ensi vuosi on tällä hetkellä suuri kysymysmerkki, luultavasti palaan pohjoiseen!

      Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8