FIRST DAYS IN RHODES

Täällä ollaan oltu jo kolme päivää ja kylläpä täällä on taas kivaa! Niin paljon aurinkoa, hyvää ruokaa ja kaikkea muuta ihanaa! Ekat päivät on menneet aika tiiviisti altaalla löhötessä, kaupunkia kierrellessä ja hyviä ruokapaikkoja metsästäessä. Parit vanhat lempparit oli ihan pakko testata, mutta myös pari uutta paikkaakin on kierretty ja toistaiseksi vain yksi niistä on osoittautunut pettymykseksi! Loppulomallekaan ei ole sen kummempia suunnitelmia, mutta vesipuistoon on ihan pakko tälläkin kertaa päästä! Tässä on muutamia puhelinkuvia näin alkuun kun tällä hotellin netillä kuvien lataaminen on vähän hidasta...Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

10 kommenttia:

 1. Mistä oot tilannu sen ihanan sinisen crop top+shortsit yhdistelmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilasin sen Sheiniltä viime vuoden matkalle! :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia, sä jotenkin hehkut onnesta näissä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, kieltämättä täällä fiilikset on olleet tosi hyvät! ;-)

   Poista
 3. Moikka! Sun viimeisimmässä instagram kuvassa sulla on päällä sellainen haaleanpinkki nahktakki niin mistä oot ostanut sen, koska se on tosi ihana! :) Jos muistat liikkeen niin muistaisitko vielä takin mallinkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Zarasta ja niitä on siellä edelleen, mallia en kyllä tiedä! :-/

   Poista
 4. Okei kiitti! Zaran sivuilla näyttäis ainakin olevan kahta vaaleanpunaista mallia niin onko siinä sun takissa sellaista mokkaa vai ei, koska toisessa noissa zaran takeissa on ja toisessa ei oo :)

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8