LAST WEEK

Huhhuh tätä stressin ja väsymyksen määrää! Viimeisen viikon aikana oon sekä ottanut kaiken irti viimeisistä lukupäivistä että myös vähän höllännyt pikkuhiljaa tahtia jotta burnout ja uupumus ei pääse yllättämään. Suurin urakka on loppujen lopuksi tehty jo aiemmin vuoden aikana, joten vikat viikot pitäisi pyhittää lähinnä kertaukselle ja jättää se muiden asioiden paniikkiopettelu vähän vähemmälle... Kiusaus on kyllä suuri kun tuntuu että suurin piirtein päivän jokaisena minuuttina pitäisi lukea ja hetkenkin laiskottelusta seuraa pieni morkkis! Fakta on kuitenkin se että ihmeitä ei kerkeä etenkään laskurutiinien tms. suhteen tekemään ja siksi oonkin koittanut pysyä rauhallisena ja oon jopa pakottanut itseni katsomaan Netflixiä välillä, niin oudolta kun se saattaa kuulostaakin. Ihan hyvillä fiiliksillä mennään siis tällä hetkellä, nyt vaan odotan lomalle pääsyä ja maanantaita, jolloin laitan ripset takaisin! Niitä mulla onkin ollut jo ikävä, oon niin kyllästynyt ripsarituhruihin ja silmämeikkien pesemiseen!Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

9 kommenttia:

 1. Paljon tsemppiä pääsykokeeseen ��

  VastaaPoista
 2. Saiko toi auto sakot? :D

  VastaaPoista
 3. Otatko kuvasi rawina vai jpeginä? Ja millä nykyään muokkaat? Tykkään näiden kuvien tunnelmasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jpeginä kuvaan, rawiin on pitänyt siirtyä jo monena vuonna mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi! :-D Puhelimella otetut kuvat muokkaan Afterlightillä tai VSCO Camilla :-)

   Poista
 4. Onko sun instanimi muuttunut?:o yritin etsiä kkaroooo ja petyin kun en löytänyy!:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja olisi kiva kuulla tunnelmia kuinka pääsykoe meni?:) jos siis haluat jakaa!

   Poista
  2. Joo muutin se ehkä pari viikkoa sitten, se on nykyään @karoliinasky ! :-) Ja kokeesta löytyy fiiliksiä ja juuri äsken julkaistussa postauksessa!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8