@ROVANIEMI

Täällä ollaan taas! Tulin tänne jo perjantaina päivällä ja melkein heti suunnattiinkin tyttöjen kanssa Amarillon burgerviikkoja testaamaan. Sen jälkeen viikonloppu kului mm. Antti Tuiskun keikan💓, kavereiden kanssa hengailun ja tietenkin oman rakkaimman karvakaverin kanssa touhuamisen parissa! Meillä oli kotikotona remppa parin viimeisen kuukauden aikana, ja siksi asuinkin pari ekaa päivää väliaikaiskämpässä, jotta saisin vähän lukurauhaa, koska senhän takia mulla tämä viikon "lomakin" on! Tähän asti lukemiset on kaikkien menojen ja häppeningin takia jääneet aika vähälle, mutta huomenna palaan taas normaaliin rytmiin ja seuraavat päivätkin tulee menemään tiiviisti kirjojen parissa, sillä maanantaina odottaa seuraava harjoituspääsykoe. Mutta tottakai aion silti nähdä kavereita ja tehdä kaikkea muuta kivaa kun kerta täällä taas olen!Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

2 kommenttia:

  1. Saako kysyä näin lääkiksen pääsykoelukemisista kiinnostuneena, ettö missä vaiheessa sun lukeminen on tässä vaiheessa kevättä? Moneenko kertaan olet lukenut ja laskenut eri kurssit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori että vastauksessa kesti näin kauan! Lukeminen oli tuolloin ja on nytkin ihan hyvässä vaiheessa, vain kerran olen lukenut ja laskenut jokaisen kurssin, siinäkin on ihan mukavasti hommaa :-D Toki tiettyjä kursseja kuten bi4 tulee jankattua paljon muita enemmän :-)

      Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8