RAFLATESTAUSTA

Meillä on Even kanssa ollut missiona testata kaikki Helsingin lupaavat ruokapaikat ja ollaankin päästy testailussa ihan hyvin vauhtiin! Tällä kertaa me testattiin Sörnäisissä sijaitseva Just Vege, jossa nimensä mukaisesti tarjotaan vain vegeruokaa. Me molemmat päädyttiin burgereihin ja bataattiranuihin, jotka oli niiiin hyviä! Evellä oli pulled "pork" - burger ja mulla halloumiversio ja mä ainakin ihastuin tohon omaani ihan täysin! Enpä olisi uskonut että vegepihvi saadaan noin maukkaaksi ja vielä aidon lihan makuiseksi! Etenkin mä tykkäsin siitä että se normiburgerien ällörasvaisuus puuttui noista ihan kokonaan ja annos tuntui muutenkin kevyemmältä. Tälle paikalle täydet kymmenen pistettä siis, tänne mä tulen varmasti jatkossakin ja raahaan myös kaverit ja perheen mukaan! 32698454743_c960f1621b_o Untitled Untitled Untitled Untitled

2 kommenttia:

  1. sori ei liity tähän postaukseen, mutta miten oot kokenut tolla 50mm putkella kuvaamisen? oon arponut vähän sen ja 35mm välillä, että kumpi ois monikäyttöisempi D: esim. jotakin ruokakuvia ottaessa toi 50mm mahtaa olla aika kömpelö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 50mm on muuten ihan mahtava mutta juurikin ravintoloissa, kahviloissa tms. ahtaissa kuvaustilanteissa se on tosi rasittava, kun aina pitää pompata parin metrin päähän pöydästä ottamaan kuva! :-D Siksi otan ruokakuvat nykyään puhelimella... 35mm tai vastaavasta mulla ei ole oikeastaan kokemusta, mutta kaikkeen muuhun kuin just ruokakuvaukseen 50mm on kyllä näppärä! :-)

      Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8