31/01

Tää viikko on alkanut ihan kivasti! Kouluhommat sujuu ihan mukavasti, treenitkin kulkee ja lauantailta peräisin oleva lihasjumikin alkaa vihdoin helpottaa(luojan kiitos...) Tämä päivä meni ihan mukavasti, vaikka jostain syystä mua vaivasi koko alkupäivän ihan järkyttävä väsymys johon hain sitten vähän apua kaupasta... Energiajuomien juominen on niin paha tapa mutta myös niin tehokasta! Yhden tölkin jälkeen tuntuu että saa siivet selkään ja hommia jaksaa painaa ihan eri teholla useamman tunnin! Onneksi juon niitä aika harvoin ja vain pahimpina päivinä, mutta musta tuntuu että kevään mittaan en tule muuta juomaankaan... Illan opiskelusession jälkeen oli vielä energiaa, joten lähdin salille vetämään pikaisen cardiotreenin ja nyt istun tässä kylpytakki päällä ja teemuki kädessä. Tänään oli harvinaisen touhukas päivä, toivottavasti huomenna riittää myös virtaa!  Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

10 kommenttia:

 1. Minne kouluun oot hakemassa?

  VastaaPoista
 2. Miksi muutit jo pois kotoa? Eikö olisi ollut taloudellisesti kannattavampaa asua kotona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmennuskurssin takia :-) Tottakai olisin asunut ja asuisin vielä kotona jos voisin, mutta valitettavasti kotikoti on yli 800km päässä mun koulusta... Jos siellä olisi ollut vastaava niin toki olisin jäänyt sinne!

   Poista
 3. Itsellä olisi mahdollisesti muutto omaan kotiin edessä niin tuli mieleen, että miten löysit kämpän ja kämppikset, jos et heitä aikaisemmin tuntenut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä asun koulun asuntolassa eli noista mun ei tarvinnut huolehtia, eli valitettavasti en osaa auttaa :-( Hain tosin kämppiä myös yksityiseltä ja kämppisten etsimiseen esim. vuokra-asunnot Helsinki - fb-ryhmä on tosi kätevä! :-)

   Poista
 4. Ootko hakemassa lääkikseen vai minne, kun opiskelet? :) Tsemppiä kevääseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lääkikseen juuri, kuvasta tosin sen kyllä jo arvaa :-D Kiitos paljon, sitä kyllä tarvitaan!

   Poista
 5. Ootko jäämässä helsinkiin et haetko helsingin lääkikseen vai ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisimpa! En ole siis, haen ihan muualle päin Suomea :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8