MAANANTAIN UHRI

Huhhuh mikä viikonloppu, ei voi muuta sanoa! Oona tuli tänne pikaiselle viikonloppuvisiitille ja pari viimeistä päivää onkin mennyt mm. ruoan, baareilun ja pienen shoppailun parissa. Kuvia ei taaskaan kameraan kertynyt juuri yhtään, joten kaipa se on sen merkki että on ollut hauskaa! Viikonloppu oli harvinaisen tapahtumarikas ja yöunet jäi vähiin, mutta tämänpäiväinen sähläys oli kyllä kaiken huippu... Mä nimittäin päivällä lompakkoa etsiessäni tajusin sen joutuneen edellisenä iltana roskikseen mäkkipussien ohella, ja tietenkin juuri se astia oli tyhjennetty aikaisemmin samana aamuna. Parintuhannen  ärräpään jälkeen aloinkin sitten sulkemaan kortteja ja voivottelin koko loppupäivän menettyä isoa rahasummaa, joka pilasi päivän fiiliksen. Siinä sitä oltiin sitten ypöyksin ilman ainuttakaan senttiä tai henkkareita ja kotona odotti typötyhjä jääkaappi - kunnes treenien jälkeen päätin vielä mennä tonkimaan roskiksia. Ja luojan kiitos, kaveri olikin heittänyt pussin eri astiaan ja lompakko löytyi parin minuutin kaivelun jälkeen! Mä en ole ehkä koskaan ollut näin iloinen, stressintäyteisen päivän jälkeen tuntuu kuin raskas paino olisi vihdoin lähtenyt pois hartioilta. Ehkä mä siis opin tästä jotain, tästä lähtien en laita lompakkoa ruokien sekaan! PB122471 PB122493 PB112433 PB112331

2 kommenttia:

  1. Hei mistä se sun viimesimmässä ig kuvassa oleva musta pipo on? Oikeesti se on ihan täydellinen, joten mitä luulet saako niitä vielä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on Bikbokista! Forumissa niitä mustia ei enää ollut mutta Kampissa kai oli pari, muissakin liikkeissä saattaa siis olla! :-)

      Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8