KOTIKOTONA

Tällä kertaa lähdin kotiin todella lyhyellä varoitusajalla, ja siksi lähdinkin matkaan harvinaisen tyhjällä laukulla. Nyt huomenna palatessa ei taas tule olemaan sitä ongelmaa, sillä laukku tulee olemaan ihan täpötäynnä paksuja talvitakkeja ja kenkiä. Tämä kahden kaupungin välillä eläminen on välillä tosi rasittavaa, etenkin ku koneella matkustaessa saa raahattua niin pienen määrän tavaraa kerrallaan! Tämä viikonloppu koostui perheen kanssa vietetystä ajasta, kavereiden treffailusta ja etenkin oman karvakaverin seurasta nauttimisesta. Ehkä eniten mä Helsingissä kaipaan juuri sitä karvatassun kotoista kuorsausta aina iltaisin... Huomenna tulee olemaan taas niin vaikea lähteä takaisin toiseen kotiin! Silloin kuitenkin koittaa taas arki ja ensimmäinen työpäivä, jännää! Seuraavan kerran tulenkin kotiin vasta jouluksi, joten siihen asti saan (toivottavasti) nauttia etelän lumettomasta talvesta, ihanaa!PB192552 PB192575 PB202616 PB192541

2 kommenttia:

 1. Moikka!
  Ootko ajatellu tekeväsi postausta sun opiskeluista? Vaikuttaa kiinnostaville noi sun opsikelut niin olis kiva lukea lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Mun on pitänyt tehdä tällainen postaus jo ihan alkusyksystä asti mutta ehkä odotan joulun yli ja päivittelen sit ekan puoliskon tunnelmia :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8