PARI ASUKUVAA

Tänään lähdin treeneistä pienen mutkan kautta suoraan keskustaan, sillä suunnitelmista oli treffata tänne vihdoin ja viimein muuttanutta serkkua ja vaihtaa vähän kuulumisia. Ennen kahville menoa napattiin nopeasti muutamat asukuvat, sillä niitä ei ole muuton jälkeen tullut otettua ollenkaan! Ihana kun kameran takana oli kerrankin joku eikä sitä tarvinnut laittaa roskiksen tai postilaatikon päälle ja ottaa itselaukaisimella puiston spurgujen tuijottaessa, haha. Kuvien jälkeen siirryttiin kahvilaan juttelemaan ja pari tuntia kuluikin tosi nopeaa arkijutuista jutustellessa ja kuulumisia vaihtasessa. On tosi mielenkiintoista kuulla mitä kaikkia eri opiskelijarientoja eri tiedekunnilla on ja mitä kursseja he käyvät, voi kumpa mäkin pääsisin jo yliopistoon! Toivotaan siis että mä olen samassa tilanteessa ensi vuonna! Nyt mun pitäisi varmaan kuitenkin siirtyä jo sänkyä kohti, koulu nimittäin kutsuu taas aamulla! P9049233 P9049231

5 kommenttia:

 1. Toi trenssi on niin sika mageen värinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi kuvanmuokkaus taitaa vähän vääristää väriä, mutta on se silti kiva! :-)

   Poista
 2. Laitatko tästäkin asusta detailsit? :) Tiedän, että et vielä kerro tarkasti mihin hae, mutta haetko kuitenkin Helsinkiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki, ne näyttikin tosta unohtuneen! Takki on H&M:ltä, paita Gina Tricotista, housut Bikbokista ja laukku Bershkasta :-) Ja joo haen ainakin ensisijaisesti Helsinkiin!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8