KOSMETIIKKAUUTUUDET

Mä tajusin tässä yhtenä päivänä etten ole esitellyt mitään mun lempparituotteita tooodella pitkään aikaan, ja koska muuton jälkeen mun kaappeihin on kertynyt kaikkea uutta kamaa, oli nyt täydellinen väli juuri tälle postaukselle! Oikeastihan tämä on odotellut julkaisua luonnoksissa jo muutaman viikon, mutta viime aikoina on ollut niin paljon menoa etten ole kerennyt/jaksanut postauksiakaan kirjoitella. Tämäkin viikonloppu piti pyhittää koulujutuille ja nukkumiselle, mutta toisin kävi...  Ensi viikonloppunakaan ei ole lepoa luvassa kun edessä on vaikka mitä kivaa, pakko levätä siis viikon aikana.
Ps. Jos joku tai jonkun siskonkumminkaima on vielä vailla lippuja Justinin 27.9 olevalle keikalle, multa löytyisi pari yläkatsomolippua ihan superhyviltä paikoilta! Laita viestiä vaikka sähköpostilla tai instadirectissä, mä haluan vain päästä niistä eroon! P9049206 1. Muuton yhteydessä mun vanhat shampoot ja hoitoaineet jäi kotikotiin, joten tänne muuttaessa oli ostettava uudet tukkatuotteet. Mä olin löytänyt omat vakkarituotteeni jo reilu vuosi aikaisemmin, ja olin ostamassa nytkin samoja puteleita, kunnes tajusin että hinta ei ollutkaan ehkä uudelle opiskelijabudjetille optimaalinen. Niimpä päätin kokeilla markettishampoota ensimmäistä kertaa moneen vuoteen, ja pienen googlettelun jälkeen päädyinkin L´Oréal Elvitalin Anti Breakage - sarjaan. Näin noin kuukauden käytön jälkeen voin sanoa, että olen kyllä tyytyväinen! Hintaa taisi olla n. 3€/puteli ja tuotteet hoitaa homman siinä missä huomattavasti kalliimmat vaihtoehdotkin! Vaikka mun vanhat tuotteet ei mitään ökykalliita olleetkaan niin paluuta vanhaan ei luultavasti ole, miksi maksaa triplahintaa tuotteesta jos löytyy halvempikin vastaava?
2. Tänne tullessa kotiin jäi tilanpuutteen vuoksi myös mun kuorinta-aineet, joten mun piti hankkia uusi itseruskettavan laittoa varten. Pienen Sokoksella pyörimisen jälkeen mukaan tarttui lupaavimman näköisin (ja halvin) Lumenen kuorintavoide, johon olenkin tykännyt paljon! Tuote hoitaa kuorimisen puolesta hommansa hienosti, ja plussaa tulee ihanasta tuoksusta!
3. Mä olin pitkittänyt Anastasian Contour kitin hankkimista niin naurettavan pitkään, että loppujen lopuksi mami päätti hankkia sen mulle synttärilahjaksi. Hyvä vain, koska muuten en olisi saanut sitä varmaan koskaan ostettua haha. Tätä olen nyt muutaman baari-illan verran testaillut ja tykkään kyllä tosi paljon! Aikaisemmin vannoin nestemäisen contourin nimeen ja värisin inhosta puuterimaisia tuotteita ajatellessakin, mutta tämä sai mut muuttamaan mieleni!
4. Mä luulin yhdessä välissä hävittäneeni mun rakkaan beautyblenderin, joten Vilman suosituksesta tilasin tämän Dermosilin vastaavan meikkisienen. Materiaali ei ole ihan yhtä huokoista kuin beautyblenderissä, mutta kosteana se on aivan ihanan pehmeä ja levittää meikin yhtä hyvin kuin kalliimpi kilpailijansakin. Tässä on siis yksi 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8