KYLIE LIP KIT PART 2

Mun viimeksi tilaamat lip kitit on olleet helmikuusta asti kovassa käytössä, ja siitä asti olin myös suunnittellut uuden tilauksen tekoa. Postareiden, tullien sun muiden kulujen takia siirsin kuitenkin tilaamista aina vain edemmäs enkä loppujen lopuksi saanut niitä koskaan tilattua vaikka houkutus oli kova. Etenkin ongelmana oli se, etten osannut päättää mitä sävyjä seuraavaksi tilaisin! Huulikiillot ei ole yhtään mun juttu joten selvää oli että mattapunissa pysyttäisiin, mutta se oikea sävy oli tosiaan vielä hukassa. Nähtyäni Kylien synttärikokoelman tiesin että nyt oli toimittava! Pienessä lip kit - setissä oli nimittäin mukana kuusi eri nestemäistä huulipunaa, ja valtaosa niistä oli sävyjä joita olisin joka tapauksessa ollut tilaamassa! Setissä mukana tulevat Koko K, Candy K, Dolce K, Exposed, Kristen ja synttärisävy Leo, joka on meille leijonille oikein sopiva! Mun ja Kylien ikäerohan on huimat viisi tuntia(kyllä, tarkistin sen joskus...), joten tämä kokoelmahan oli käytännössä myös mulle tehty! Noista sävyistä mulla on ennestään ainoastaan Candy K, joka onkin mun ehdoton lemppari, joten varakappale tulee varmasti pian tarpeeseen. Aikaisemmin halusin ehdottomasti tilata erityisesti Koko K:n, ja samassa paketissa sain myös monta muuta sävyä joita pääsen nyt testaamaan. Erityistä kiitosta saa vielä supernopea toimitus, sillä sain paketin käsiini alle 10 päivää tilauksesta ja tässä ajassa se kerkesi mennä myös tullinkin läpi! Täällä on siis yksi supertyytyväinen asiakas, ja tulen varmasti jatkossakin tilaamaan Kylien tuotteita!
kylie kylie kylie kylie kylie kylie P8148773

6 kommenttia:

 1. Haha, just pari päivää sitten etsin postauksesi edellisestä Lip kit -tilauksesta, kun itse yritin päättää, minkä sävyn otan. Päädyinkin sitten ihan eri sävyyn sen siun edellisen postauksen perusteella kuin mitä olin itse ensin ajatellut. Tuote on kyllä vielä matkalla... Hauska sattuma kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :-D Joo ne sävyt on vaalealla iholla aiiika eri näköisiä kuin mitä esimerkiksi Kyliella, siksi toisten swatchit on tosi käteviä! :-)

   Poista
 2. Ahhhh ihania! Hmmm pitäisköhän itsekin vihdoin tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä on, aika nopeaa noihin ihastuu ja jää koukkuun! Ja tietenkin kannattaa ;-)

   Poista
 3. Moikka,
  tä ei nyt liity aiheeseen oikein mutta mistä nettikaupoista tilaat yleensä vaatteet? :)
  Jos voisit vinkata jotain hyviä ja suht halpoja nettikauppoja.. Sun blogi on tosi kiva ja lueskelen tätä aina päivän piristykseks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm en oo nyt vähän aikaan kyllä tilannut mitään nettikaupoista, mutta ehdottomat lempparit ovat kyllä Shein(entinen Sheinside) ja Forever 21! Molemmat todella edullisia hintaluokaltaan, mutta etenkin Forever 21:n vaatteet on aivan ihania ja sieltä kyllä tekee aina hyviä löytöjä! Myös esim. Asos ja Missguided on kivoja!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8