LUKULOMAN LOPPUSUORA

Täällä ollaan taas pitkästä aikaa! Viime viikot ovat menneet suurimmaksi osaksi lukemisen parissa, eikä kameraankaan ole tullut juuri koskettua. Kolmet kirjoitukset on jo takanapäin ja yksi koe vielä edessä, sitten koittaa vihdoin vapaus! Onneksi, sillä mä alan olla jo aika väsynyt tämän urakan takia. Aamulla menen kirjastoon, sieltä illalla kotiin, seuraavana päivänä saliin kirjoittamaan ja sieltä taas suoraan kirjastoon lukemaan... Kyllä tää alkaakin jo riittää! Me ollaan kavereiden kanssa naureskeltu miten erakoituneita ja epäsosiaalisia meistä on tullut luku-urakan myötä, mutta tänä viikonloppuna siihenkin tuli vähän vaihtelua! Mä nimittäin voitin instagramin kisasta liput eiliselle JVG:n keikalle Dorikseen, joten pakkohan sinne oli sitten mennä! Aloiteltiin iltaa Marilla isolla porukalla ja "squad" oli kasassa pitkästä aikaa. Kylläpä oli ihanaa nähdä ihmisiä pitkän tauon jälkeen ja vieläpä laittautua ihmisen näköiseksi sen vakiintuneen räjähtäneen lukulomalookin sijaan! Loppu"loma" menee vielä kirjojen parissa kotona koska mun harmiksi kirjastot ei ole pyhien takia auki...
Ps. Mua snapchatissa ja instassa seuraavat tietääkin mun Kylie Lip Kitien saapuneen tällä viikolla, haluaisitteko erillistä postausta niistä?
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

8 kommenttia:

 1. Tsemppiä vikoihin lukemisiin! Ja aattele sitä ihanaa vapauden tunnetta joka koittaa vikan kokeen jälkeen :D Seuraava vinkki ei ehkä ehdi näihin lukemisiin mut ehkä myöhempiä juttuja varten: kahvilat on superkivoja opiskelupaikkoja! Toki siinä pitää maksaa jostain kahvista tai muusta, mutta ylimääräisiä häiriötekijöitä ei pahemmin ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Haha, juuri tuon ajatuksen voimalla mennään eteenpäin tällä hetkellä :-D Ja kahviloissa me ollaan opiskeltu ja laskettu paljonkin lukioaikana etenkin fysiikan merkeissä, mutta ihan peruslukemiseen ne on mun mielestä vähän turhan meluisia :-)

   Poista
 2. joo postausta lip kiteistä

  VastaaPoista
 3. Mitä kaikkea kirjotat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Englanti, terveystieto, bilsa, ruotsi ja äikkä :-)

   Poista
 4. Tsemppiä vielä vikoihin kirjotuksiin, onneksi ei oo enää ku yks jäljellä! Ja ehdottomasti postausta lip kitistä :-)

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8