NEW CALENDAR

Mun vanha kalenteri tuli tiensä päähän about kuukausi sitten, ja vähän myöhäisheränneenä aloin etsimään sille kiireesti seuraajaa. Kävin läpi kaikki kaupat ja putiikit, mutta mistään ei löytynyt oikean kokoista, väristä, sisällöltään näppärää ja edullista kalenteria. Niimpä mä aika nopeasti päädyin tilaamaan jälleen uuden kalenterin persoonallinenkalenteri.fi:stä, samasta puljusta josta edellisten vuosienkin kalenterit ovat peräisin(ne löytää täältä ja täältä). Kyseessä ei siis kuitenkaan ole yhteistyö vaikka niinkin tästä hehkuttamisesta voisi päätellä, haha! En ole vain yksinkertaisesti löytänyt parempaa kalenteria ja kaiken lisäksi sisustan ja kannet voi suunnitella oman makunsa mukaisesti. Varsinkin kansien suunnittelu on hauskaa ja tämän vuoden tuotokseen olenkin erittäin tyytyväinen, siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin! Mulle kalenteri on aika välttämätön, koska tunnettuna unohtelijana monet menot ja aikataulun muutokset jäisi muistamatta, koulujutuista nyt puhumattakaan. Lukusuunnitelmaa varten tää on myöskin aika kätevä, vaikka koitan kovasti olla miettimättä sellaisia tylsiä juttuja ennen kuin on pakollista, plääh.
Onko kukaan muu tilannut myös saman paikan kalenteria ja mitä olette tykänneet?
Untitled Untitled Untitled

10 kommenttia:

 1. En oo kokeillu mut näyttää kivalle! :)

  VastaaPoista
 2. ihana kalenteri ! voisitko tehdä postauksen miten teit kalenterisi, kun kyseinen nettisivusto on minulle uusi niin en osaa tehdä siellä kalenteria? Tai en löydä toimintoja mistä voisin muokkailla kalenterin ominaisuuksia niin kuin sinulla on :) Olisiko vinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen oikeastaan postausta tarvita, se on tosi simppeliä ja helppoa! Seuraat vain sivun ohjeita ja kalenteri valmistuu melkein itsestään :-) Se muokkaus alkaa heti etusivulta kalenterin koon valinnan jälkeen!

   Poista
 3. Miten sait tehtyä kollaasin? Mulla se antaa laittaa vaan yhden kuvan kansiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kansikuva kannattaa tehdä kuvankäsittelyohjelmalla, kuten iPiccyllä! Sillä mä omanikin tein ja kokosin sillä kollaasin :-) Sitten vaan lisäät valmiin kuvan kanteen ja voila!

   Poista
 4. Mulla oli ihan sama juttu kalenterin kanssa! :D Ensin tilasin yhden yhteistyönä, mutta sen loputtua en vaan löytänyt mieleistä kalenteria kaupasta ja päädyin tilaamaan sitten ihan "omilla rahoilla" uuden :--D

  VastaaPoista
 5. Kestääkö tuolla toimituksen kaa kauan? Ihana kalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi saapui ehkä about pari viikkoa tilauksen jälkeen, mutta itse kalenterin tekemiseen meni tietenkin myös aikaa :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8