MUUTAMA ASUKUVA

Tämä viikko on ollut taas täynnä tohinaa. Oon jännittänyt kirjoitusten tuloksia, nukkunut pommiin  ja muutenkin sählännyt aikataulujen kanssa aika ansiokkaasti ja opiskellut ahkerasti näin koeviikon kynnyksellä. Palasin pienen tauon jälkeen myös cheerin pariin ja treenaaminen tuntuu taas niin hyvältä mustelmista huolimatta! Nyt olisi edessä vielä viimeinen loppurutistus ennen sitä sitä isompaa koetusta ja lukion kurssit on nyt kertauskursseja lukuunottamatta taputeltu. Hullua miten aika menee näin nopeaa, vastahan oltiin pieniä ykkösiä jotka vain haaveili valkolakista! Toisaalta haaveilen jo maaliskuussa koittavasta vapaudesta, jos sitä vain ensin selviäisi sinne asti... Mutta eihän joulukaan ole onneksi enää kaukana, melkein kuukauden päästä ollaan jo lomalla! Musta tuntuu että en ole pitkään aikaan tullut kertomaan tänne tämänhetkisiä kuulumisia, joten tässäpä niitä oli! Talvi on tullut tänne kertarysäyksellä enkä ole vieläkään saanut kaivettua talvitakkeja esiin varastosta. Ehkä pitäisi, noilla ohuilla kangaslipareilla kun meinaa tulla vähän kylmä tässä tuulessa ja tuiskussa!
Tämä perjantai-ilta on mennyt leppoisasti kiinalaisen ruoan ja Beverly Hills 90210:n kera, ja samoissa tunnelmissa jatketaan edelleen!
Untitled Untitled Untitled Takki Shein / Farkut Zara / Paita Forever 21 / Laukku Zara / Kengät Skopunkten Untitled

8 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja pirtee asu!♡ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos, vähän piristystä tämän harmauden keskelle! :-D

   Poista
 2. oi vitsit tosi kiva asu!! nyt tulee iha pönttö kysymys mutta ooksie rovanimeltä!! ainaki kuvan tausta muistuttaa ihan taatusti rollohuudeja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja joo olen, se keskustan silta komeilee kuvissa taustalla! :-D

   Poista
  2. haha no sitte katsoin ihan oikein! =D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo takki kuuluu lemppareihin vaikka se ei ehkä ihan talvisäähän sovellukaan :-D

   Poista
 4. Siis toi sun takkis on vaan niin ihana!

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8