WINTER INSPIRATION

Talvi näyttää tekevän tuloaan kovaa vauhtia ainakin ulkoilman värimaailman ja lämpötilan perusteella, joten kaipa se on pikkuhiljaa pakko hyväksyä tosiasiat ja haudata kesävaatteet syvälle kaapin pohjalle. Ei se talven tulo nyt niiin huono juttu kuitenkaan ole tällaisen kesän lapsenkaan mielestä, kun ajattelee kaikkia niitä neuleita ja saappaita joihin saa itsensä vuorata tulevina kuukausina! Espritiltä pyydettiin taas kokoamaan muutama inspiraatiokollaasi (edellinen löytyy täältä) ja ryhdyin heti tuumasta toimeen!
4


                                
Tämän kollaasin asusta olen haaveillut jo pidemmän aikaa, mutta valitettavasti en ole löytänyt vielä boyfriend-farkkuja jotka eivät tekisi jaloistani tasapaksun pökkelöiden näköisiä ja näyttäisi hassulta takaapäin. Etsintä jatkukoon siis! Bralette löytyy jo vaatekaapista, mutta sen kaveriksi kaipaisin tuollaista rennompaa ja isommalla kaula-aukolla varustettua neuletta, jotta se pääsisi kunnolla oikeuksiinsa.
3


                                        Tästä toisesta kollaasista kaikki löytyykin jo vaatekaapista, paitsi se pooloneule! Pitkään olen jo täydellistä pooloa etsinyt, mutta vieläkään ei ole onnistanut. Ehkä ensi talvena sitten... Nuo kuvassa olevat neuleet näyttävät kyllä kivalta, ehkä pitäisi siis tilata noista toinen!
Mitäs te tykkäätte kollaaseista ja koostuuko teidän talvipukeutuminen kenties samoista vaatekappaleista?


1 kommentti:

  1. Toi eka kollaasi on lemppari, ihana kokonaisuus! :)

    VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8