NEW PRODUCTS & GIVEAWAY

Hei taas! Viikonloppu tuli ja meni kouluhommien parissa, mutta siirrytään nyt parin viikon takaisiin tapahtumiin. Juuri ennen Dubaihin lähtöä mun postilaatikkoon nimittäin tipahti postia Labellolta! Vähän aikaisemmin multa kysyttiin olisinko halukas testaamaan heidän uusia huulirasvojaan ja kyseisen tuotteen suurkuluttajana olin tietenkin enemmän kuin innokas! Mun edellinen puikkorasva oli nimittäin vieläpä juuri loppunut, joten tarjous ei olisi voinut tulla parempaan saumaan!
Paketista paljastuivat Labellon uudet Care & Colour huulirasvat sävyissä Red ja Rosé. Huulirasvat lupasivat pakkauksen mukaan hoitaa herkkää ihoa ja kosteuttaa, suojata ja sävyttää huulia. Näin parin viikon käytön jälkeen täytyy sanoa, että lupaukset pitävät hyvin paikkansa! Huulet ovat pysyneet mukavan pehmeinä ja muhkeina eivätkä inhottavat, kuivat ja halkeilevat huulet ole vaivanneet, toisin kuin yleensä tähän vuodesta. Plussaa myös huulirasvojen söpöistä sävyistä, jotka kiireisinä aamuina piristävät yleisilmettä mukavasti.
 Lisäksi samassa paketissa testattavaksi annettiin myös Nivean uusi sheavoita sisältävä Creme Smooth-suihkusaippua, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle iholle. Ihanaa, lisää kosteuttavia tuotteita! Mä pyrin aina suosimaan mahdollisimman kosteuttavia tuotteita koska, noh, talvella iho tuppaa kuivamaan ihan urakalla ja lisäksi olen aika patalaiska kaikissa ihonhoitoon liittyvissä asioissa. Mitä vähemmän käytettäviä puteleita ja nopeammin hoidettava operaatio, sen parempi. Etenkin nyt tuoretta rusketusta varjellessa ihon kosteutus on kuitenkin tärkeää, tai muuten uusi päivetys häviää alta aikayksikön. Tähänkin tuotteeseen olen tykästynyt kovasti ja luultavasti seuraavalla kerralla marketissa harhaillessani nappaan tämän ostoskärryyn!
Mikäli nämä tuotteet kiinnostavat, selaa postauksen loppuun! ;-)Untitled Untitled Untitled Untitled Ja laitetaan nyt hyvä kiertämään, yksi onnekas voittaa nimittäin itselleen yllä olevan tuotepaketin sisältäen postauksessa esiintyvät Labellon Care & Colour huulirasvat & Nivean Creme Smooth - suihkusaippuan! Osallistumisohjeet:
1. Jätä alle kommentti joka sisältää sähköpostiosoitteesi.
2. Arvonta päättyy 30.10.2015.
Onnea kaikille arvontaan!

92 kommenttia:

 1. Vitsit miten kiva arvonta, täällä nimittäin toinenkin huulirasvojen suurkuluttaja :-D

  oonajohannaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. :) senja.pasma@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. heikkinenreija@gmail.com

  VastaaPoista
 4. heureuxharmonie@gmail.com

  noh, jos sitä kerrankin voittais haha! :-)

  VastaaPoista
 5. anna.alaruikka@live.com

  VastaaPoista
 6. Kommentti! (heta.ilona@hotmail.com)

  VastaaPoista
 7. paulina.oittinen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ihania!:) roosa.miettunen@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. tulipas hyvään aikaan arvonta, on niin kuivana huulet että huhhuh !
  ainolaura.lehtinen@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ihanan värisiä huulirasvoja!!

  petraww@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. llauraemilia@gmail.com

  VastaaPoista
 12. pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 13. helmiinaranta@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. eveliina.tikkala@gmail.com

  VastaaPoista
 15. juli.saarto@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Ella.latvapanula@hotmail.com

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8