DUBAI DAY 2

Kävin äsken lenkillä koiran kanssa ja samalla tuli kuunneltua monta vuotta vanhaa spotify-soittolistaa. Niin paljon muistoja ja hyviä aikoja tuli mieleen että en olisin voinut jatkaa sitä lenkkiä ikuisuuden!
Siirrytäämpä nyt kuitenkin tästä nostalgiasta itse postauksen aiheeseen, eli reissun toiseen kokonaiseen päivään! Aamu kului tuttuun tapaan altaalla loikoillessa ja illalla äiti halusi välttämättä käydä tsekkaamassa hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsevan Dubai Outlet Mallin. Mä en ollut lukenut kyseisestä paikasta kovin hyviä arvosteluja ja muutenkin jenkkien ulkopuolella olevat outletit eivät mitenkään yllä yhtä hyviin hintoihin, joten en odottanut paikalta kovin paljoa. Ja eihän se kummoinen ollutkaan, hinnat olivat melkeempä normaalihinnoissa ja liikevalikoima oli mun makuun aika köyhä. Ainoa hyvä liike oli Nike, josta molemmat napattiin lenkkarit mukaan melko hyvään hintaan. Jos uudet Niket houkuttelee niin paikka on visiitin arvoinen, mutta muuten suosittelen jättämään sen väliin mikäli mietitte kahden vaihtoehdon välillä. Tuolta ei myöskään löytynyt kunnon ruokapaikkoja, joten jossain yhdeksän maissa hurautettiin taksilla Mall of the Emiratesiin paremman ruokatarjonnan toivossa. Ja sieltähän löytyikin The Cheesecake Factory, lemppari jota kerkesin jo etukäteen kuolata kotona. Valitettavasti valotus oli sisällä niin hirveä etten mitenkään saanut herkullisista annoksista hyvää kuvaa. Mutta hyvää oli ja oli ihanaa iskeä kiinni pitkästä aikaa kunnon jenkkiburgeriin joita olinkin jo kerennyt kaivata! Syömisen jälkeen me kierreltiin vähän aikaa kaupoissa, mutta pian oltiin jo sen verran väsyneitä, että jaksettiin vain raahautua takaisin hotellille ja suoraan sänkyyn.
Nämä ensimmäiset päivät eivät olleet kuvamateriaaliltaan kovin rikkaita, mutta seuraavista päivistä kuvia onkin niiden edestä, joten pysykäähän kuulolla!
IMG_1500 IMG_1509 IMG_1558 IMG_1583 IMG_1579 IMG_1587

6 kommenttia:

 1. Näitä reissupostauksia on toosi kiva lukea :) jatkoa odotellessa!

  VastaaPoista
 2. millon tulee loput postaukset dubaista? monta niitä tulee yhteensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä pikkuhiljaa, välillä myös muitakin postauksia :-) Ja about joka päivästä yksi postaus, eli 7 + video ja ostokset!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8