DUBAI DAY 1

Long time no see! Me kotiuduttiin tänään illalla n. 18 tunnin matkustamisen ja tavaroiden neljän lentokentän läpi roudaamisen jälkeen ja pakko sanoa että on kyllä kiva olla kotona! Unta on viimeisen 24 tunnin aikana kertynyt huimat pari tuntia, joten oma sänkykin alkaa kuulostaa aika houkuttelevalta. Mutta palataan nyt loman päiviin 1 & 2 (ma-ti), jolloin me saavuttiin maanantaina yöllä hotellille ja painuttiin suoraan nukkumaan. Seuraavana päivänä me lähdettiin suoraan hotellin katolla sijaitsevalle altaalle ottamaan aurinkoa ja nauttimaan lämmöstä jota loman aikana kyllä riitti! Parin tunnin loikoilun jälkeen alettiin valmistautumaan uloslähtöön, ja ensimmäisenä kohteena oli paljon kohistu Dubai Mall. Ja kyllä siinä oli ainakin ostoskeskuksella kokoa! Me koitettiin etsiä hyviä ruokapaikkoja, mutta nälkäisenä marssittiin lopulta food courtiin ja syötiin wrapit Charley's Philly Steaks - nimisessä ketjussa. Pikaruoaksi ihan hyvää, mutta ei aivan sitä mitä lähdettiin etsimään. Ostoskeskuksen käytävillä samoillessa kului tunti jos toinenkin ja yhden kivan kaupan löytyessä olikin seuraava sitten toisella puolella koko rakennusta. Mun makuun Dubai Mall oli liian iso ja sekava, vaikka olihan se luistelukaukaloineen ja vesiputouksineen tosi hieno. Koko loppuilta tuolla kuitenkin vierähti ja taksipisteen löytämiseen kului tovi jos toinenkin alakerroksissa hortoillessa. Lopulta me löydettiinkin taksit ja raahauduttiin rättiväsyneinä takaisin hotellille nukkumaan. Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

8 kommenttia:

 1. Wau näyttää ihanalta! Itekin on tultu katseltua viimepäivinä Dubain matkoja, joten kiva lukea näitä sun matkapostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä se olikin! Haha se matkojen katseleminen on aina paha, ennen kuin huomaakaan niin siirrytään vain katselemisesta jo varaamiseen :-D

   Poista
 2. Ihania kuvia, en malta oottaa enempää! :-)♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään myöhemmin tulee jo seuraavaa postausta! :-)

   Poista
 3. Oon muutaman vuoden halunnut itsekkin Dubaihin ja tälläisiä postauksia katsellessa halu sinne vaan kasvaa..innolla odotan jatko-osaa !

  http://rakkauttaaulait.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaankin lähteä jos vaan tulee tilaisuus! Niin erilainen matkakohde perus Kreikkaan tai Turkkiin verrattuna :-)

   Poista
 4. Aaaah<3 Haluisin ite taas mennä Dubaihin. OOn ollu siel jo 4 kertaa ja ois ihanaa päästä takas.Kävittekö muuten luistelemassa siellä Dubai Mallissa? Entä mitkä oli sun lempikauppoja siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kieltämättä ihana paikka! Ei käyty, ei ollut ihan meidän mieleen kun lähdettiin Dubaihin nimenomaan kylmää pakoon :-D Siellä mun lempikauppoja oli samat kuin muuallakin, mutta yksi oli yli muiden, eli Forever 21 josta ostin yllättäen suurimman osan mun ostoksista. Lisäksi lemppareita on myös Sephora, VS ja New Look, mutta viimeisimmästä en ostanut mitään :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8