HELSINKI

Huhhuh, nyt ollaan kotiuduttu Weekend-reissulta ja en joutunut tänäkään vuonna pettymään! Hyvä musiikki, hyvä seura ja maailman paras fiilis seurasi mukana koko viikonlopun ajan ja nyt katseet on käännetty jo kohti ensi vuoden festareita. Väsymys on valtava ja jalat on hajalla mutta kivaa oli ja se on tärkeintä! Samalla mä juhlin mun tulevia synttäreitä sillä täysi-ikäisyys odottaa kahden päivän, vajaan tunnin päästä päivän päässä. Me oltiin Helsingissä to-su ja festareiden lisäksi käytiin myös pikaisesti kaupoissa. Mukaan tarttui vain pari jo pitkään ostoslistalla ollutta juttua, joista toinen onkin  aikainen synttärilahja josta lisää myöhemmin! Sen kummemmin ei jaksettu kaupoissa pyöriä ja loppuaika menikin kesäloman loppua fiilistellessä. Mä oon viime aikoina potenut ihan superhuonoa omatuntoa tämän postaamattomuuden takia, joten mä päätin nyt oikeasti palata taas takaisin tähän rytmiin!
Oliko teistä kukaan Weekendissä ja jos olitte niin mitä tykkäsitte?
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

8 kommenttia:

 1. Weekend oli ihan huikea, niinkun aina! Ainoo pieni pettymys oli David Guetta, mut muuten taas niin huhhuh meininkin molempina päivinä :>

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Musta Guetta ei ollut ihan pettymys mutta odotin siltä kyllä enemmän, Martin Garrix sen sijaan oli tänäkin vuonna niiiin hyvä! :-)

   Poista
 2. En ollut, mutta olisin halunnut :( Mut ensi vuonna sitten!

  VastaaPoista
 3. Weekendis oli ihan sairaan kivaa ja ens vuonna uudestaan! :) Ihania, iloisia ihmisiä ja paljon hyvää musaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut! Koko viikonloppu aika hyvin tiivistettynä :-)

   Poista
 4. Oli varmasti huippua ! Miten te jaksoitte shoppailla vielä kahden päivän festareilla hyppimisen jälkeen ? :--D
  On muuten tosi kivat kuvat tässä postauksessa, ne on varmaan otettu tolla 50mm ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä! Me käytiin siis kaupoissa torstaina Helsinkiin tulon jälkeen ja sunnuntaina pyörittiin tunti hotellihuoneen luovuttamisen jälkeen tekemisen puutteessa. Mutta ei sitä tosiaan jaksanutkaan, jalat oli hajalla ja väsymys painoi kovasti päälle :-D Ja kiitos, nuo on tosiaan otettu 50mm:sellä!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8