LOMAFIILIKSIÄ VIDEOLLA

Tadaa - reissuvideo on nyt valmis! Tältä lomalta ei sitä kuvamateriaalia kertynytkään ihan niin paljon kuin odotin, mutta ihan kivan videon sain kuitenkin koottua. Parissa pätkässä jäi vahingossa kuvanvakautus päälle ja yhdessä meni laatu mössöksi, mutta eipä se kai haittaa! Ei tämä vedä ihan vertoja Thaimaan vastaavalle videolle tai kielimatkavideolla joka on mun lemppari ja jonka näette aivan pian!
Muista vaihtaa laatu HD:ksi!
Ps. Huomenna kielimatkapostaukset jatkuvat ja tulossa on yksi mun blogihistorian lempparipostauksista, eli olkaahan kuulolla!

8 kommenttia:

 1. Wau! Kuvasitko ton goprolla? :-)

  www.nowhigherthanever.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En GoProlla, mutta ihan vastaavalla kypäräkameralla tuo on kuvattu :-)

   Poista
 2. Ihanan näköistä ja taitavasti tehty video! :)

  VastaaPoista
 3. Moikka Karoliina! Ihana video! Tuleeko kysymyspostauksen vastauksia kohta, haha? Tykkään sikana tästä sun blogista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Haha mun oli itse asiassa tarkoitus julkaista ne jo ennen Turkkiin lähtöä, mutta siinä pakkauksen lomassa en kerennytkään kirjoittaa vastauksia loppuun ja se sitten vähän jäi :-D Mutta tulossa on kyllä, koitan saada nyt ensin alta pois ainakin yhden kielimatkapostauksen. Ja kiitos paljon, mukava kuulla :-)

   Poista
 4. Joo, tuleeko kysymyspostausta? :-) joissain kommenteissa sanoit, että olisit voinut kertoa vähän sun opiskelusta sen yhteydessä, niin sellainen kiinnostaisi kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee, yllä selitin tarkemmin! Ja joo toki opiskelupostauskin on mahdollinen mutta sen toteuttaisin varmaan sitten erillisenä kysymyspostauksena että on vähän helpompi purkaa asiaa tekstin muotoon :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8