FIRST PICS FROM TURKEY

Nyt ollaan kotiuduttu jo reissusta ja takana on varsin uuvuttava kotimatka, josta lisää aivan hetken päästä. Kolmas ja näillä näkymin myös viimeinen Turkin matka on nyt paketissa, matka oli kokonaisuudessaan mukava mutta silti Turkki ei ole meille se kaikista paras lomakohde ja se tuli tälläkin matkalla todettua. Nytkin lähdettiin kyseiseen kohteeseen vain erittäin tiukan aikataulun takia koska muualle ei ollut oikein mahdollisuutta lähteä. Mutta älkää ymmärtäkö väärin, takana on kiva viikko ja sama aurinko siellä paistaa kuin Kreikassa ja Espanjassakin! Meidän hotelli oli Analyassa hiljaisella turistialueella, joka koostui lähinnä valtavista all inclusive - hotelleista ja siksi lähialueella ei ollut juurikaan ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Meillä ei all inclusivea ollut sillä tykätään käydä ulkona syömässä ja muutenkin kierrellä ympäristössä jatkuvan hotellilla hengailun sijaan ja itse kokisin sen luultavasti vähän tylsäksi tavaksi matkustaa. Niimpä me monena iltana hurautettiin Alanyan keskustaan jossa ravintoloita löytyikin jo huomattavasti enemmän ja ajan sai helposti kulumaan iltaisin. Päivät sen sijaan kuluivat altaalla grillatessa, sillä lähialueella ei ilmeisesti oikein ollut sen kummempia aktiviteetteja ja sitä tältä lomalta jäikin eniten kaipaamaan. Tämän postauksen julkaisu viivästyi koska ensimmäinen erä muokattuja kuvia ei enää miellyttänytkään joten päätin aloittaa urakan suosiolla uudestaan kotiinpaluun jälkeen.
 Mutta se paluumatka, huoh. Lyhyesti sanottuna lento lähti 7h myöhässä (2h myöhässä menomatkalla),  odotusaikana ei minkäänlaista informaatiota lentoyhtiöltä ja jouduttiin Ouluun saapumisen ja 4h lennon jälkeen ajamaan vielä kotiin ja oltiin lopulta aamuviideltä kotona josta kaaduinkin aikalailla suoraan sänkyyn. Mulla tämä lentäminen ei vaan ikinä suju ongelmitta, aina hukkuu laukku, eteen iskee lakko tai lento on vähintään myöhässä useita tunteja ja sotkee koko loppupäivän suunnitelmat. Mutta pääasia on että ollaan vihdoin kotona täällä hyytävän kylmässä Suomessa ja rehellisesti sanottuna voisin hypätä samantien koneeseen ja hurauttaa takaisin palmupuiden luo!Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, tulee ihan mieleen oma reissu Canarialle!

  http://sanninenblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja Kanarian saaret on myös kyllä kiva paikka! :-)

   Poista
 2. Kerran Turkissa käyneenä, voin jo sanoa, etten sinne uudestaan lähtisi. Ei myöskään meidän makuun! Itse koimme siellä ahdistelua (koska vaaleat hiukset) ja muutenkin jos oli löytänyt hyvän hotlan, oli se pitkän taksimatkan päässä aktiiviteeteista ja muusta elämästä. Eli pystyn aika hyvin samaistumaan tunteisiisi Turkista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep samaa mekin vannottiin jo vuosia sitten mutta nyt oli pakko lähteä kun ei oikeen ollut muuta vaihtoehtoa :-/ Ja samaa ahdistelua koin itsekin, ei tehnyt mieli liikkua edes hotellin lähialueella yksin koska ne miehet oli niin päällekäyviä. Harmi, koska ilmaston ja ruoan puolesta Turkki olisi aivan ihana maa!

   Poista
 3. Miten oot tehnyt tän blogin ulkoasun? Varsinkin miten oot saanut tuonne ylös nuo "etusivu, about me" jne? :) Kiva jos viitsit vastata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ostanut & asentanut tämän ulkoasun suoraan eli en valitettavasti osaa sanoa :-/ Mutta ne sivut saa käyttöön ihan bloggerin siitä perusvalikosta mistä löytyy kommentit, tilastot jne!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8