ANSWERS

Nyt on vihdoin vuorossa ne kysymyspostauksen vastaukset eli sen pitemmittä puheitta - vuoden 2015  kysymyspostaus on tässä!
3 asiaa joita muuttaisit itsessäsi? (sekä ulkonäkö että luonne) Haluaisin olla vähän pidempi, pienemmät reidet ja sileämmän tukan. Ja luonteen puolesta haluaisin olla kärsivällisempi, vähemmän laiska ja vähemmän perfektionisti.
 Mikä on sellainen asia, jota suurin osa ihmisistä tekee, mutta sinä et voi ymmärtää? Finnien puristelu! Yh, en ymmärrä miten joku pystyy siihen, saati että vielä nauttii siitä!
 Mikä tekee juuri sinun elämästäsi elämisen arvoista? Pienet hetket jolloin tuntee olevansa onnellinen, perhe, ystävät, harrastukset ja kaikki onnistumiset ja saavutukset elämässä.
Lempparikaupunki? Pariisi ja Los Angeles!
 Millaisena näet tulevaisuutesi? Vähän hatara kuva näkyy tällä hetkellä, mutta oon silti positiivinen ja luottavainen sen suhteen.
 Mistä saat inspiraatiota? Mistä tahansa! Muista blogeista, netistä, kaduilta, matkustaessa, Instagramista jne.
 Parhaat ystävät? Nea, Vilma, Mari, Emma-Lotta jne. Kaikki samat naamat kuin aikaisemminkin!
 Mitä kieltä haluaisit osata? Ranskaa, mutta tuhat kertaa paremmin. Myös Espanjaa olis tosi kiva osata!
 Jos saisit enää elämäsi aikana matkustaa vain yhteen maahan, minne menisit? Varmaan sitten Jenkkeihin, siihen maahan kun mahtuu kaikkea laidasta laitaan.
 Lempiruoka? Kaikki meksikolainen ja kiinalainen! Ja sushi.
questions
Mikä on kivointa lukiossa? Pyhä kolminaisuus eli wanhat, penkkarit ja valkolakki joiden takia lukioon mennään :-D No ei sentään, tietenkin kaverit ja hyvät opettajat jotka tsemppaavat eteenpäin aina koeviikosta toiseen.
Entä huonointa? Stressi, ajoittain aika iso työmäärä ja unettomat koeviikot.
Millasia luonteenpiirteitä inhoat ihmisissä? Itsekeskeisyyttä, turhaa draamailua ja sitä miten ei yleensäkään tajuta ottaa muita huomioon. Ja tätä en varsinaisesti vihaa, mutta uusavuttomuus ärsyttää mua ihan älyttömästi :-D
Lempiblogit? Kenzas, Annika O, Uino
 Lempivloggaajat? En seuraa vloggaajia, ainakaan suomalaisia.
 kauhein tyylimoka? Varmaan nämä perinteiset eli sukat sandaaleissa ja oma henkilökohtainen suosikki on shortsit ja alla värilliset legginssit.
 "mitä jonnet ei muista?" Lankapuhelimia, sitä että oikeasti leikittiin ulkona tai sitä kun kuunneltiin musiikkia tai katsottiin elokuvia kaseteilta.
 ihanin muisto lapsuudesta? Se huolettomuus, leikit ulkona ja kaikki kaverit.
 haluaisitko elää jossakin toisessa ajassa? Ihana kysymys! Mä oon aina halunnut elää 60- ja 80-luvuilla sekä myös toisen maailmansodan aika olisi ollut tosi mielenkiintoista kokea.
 haluaisitko tatuoinnin? millaisen?
 mikä piristää kun masentaa? Musiikki, ehdottomasti!
kesä vs. talvi (perustelut mukaan) Kesä aaall the way.
 kissat vs. koirat (perustelut mukaan) Koirat, koska meiltä löytyy oma hauveli ja kissaa ei ole ollut koskaan. Molemmat on tosin kivoja.
 lempiurheilulaji? Cheerleading!
 lempijuoma? Vesimeloni shake(?), eli yksinkertaisesti murskattua vesimelonia jääpalojen kanssa. Tai Chili's:n watermelon lemonade.
questions
 lempivärit? Turkoosi, valkoinen ja pinkki.
 missä maassa haluaisit asua, muualla kuin suomessa? Ranskassa olisi ihana asua joskus vaikka lyhyenkin aikaa ja Jenkeissä olisi mielenkiintoista asua myös.
 Minne suuntaat lukion jälkeen? Lääkis on tällä hetkellä ensisijainen vaihtoehto.
 Onko lukio ollut rankkaa?  Onhan se ajoittain ollut.
Idoli? Mun mummi, joka nukkui pois viime syksynä. Vahvin ja positiivisin ihminen jonka olen koskaan tavannut!
 Mitkä asiat on sun lemppareita elämässä? Valoisat kesäillat, aurinko, biisit joista tulee mieleen muistoja
Mitä haluaisit saavuttaa? Jotain, josta minä ja muutkin voisi olla ylpeitä.
Lempiasukokonaisuus?
Aijotko muuttaa joskus ulkomaille asumaan? Minne?
 Tän hetken lemppari kappaleet? Ohikiitävää - Juha Tapio
 Ootko hakenu kesätöitä, mistä? Olen ja tässä kun laskeskelin niin ainakin 15 eri paikasta!
 Kesäsuunnitelmia? Ainakin synttärit ja Weekend on ne isoimmat ja satavarmat jutut, sen lisäksi tietenkin paljon rantoja, uimista, kavereiden synttäreitä, serkkujen treffailua ja mökilläkin olisi kiva piipahtaa jossain välissä kesää. Ja toivottavasti kesätyön suhteen onnistaa myös! Lisäksi me kehitellään Nean ja Vilman kanssa to do - lista, joka on pakko saada tehtyä kesän aikana.
 Lempi vaatesuunnittelija? Niitä on niin monia!
 Mitä sarjoja katsot? Gossip Girl, The O.C, PLL, Modern Family ja KUWTK on niitä joiden parissa menee eniten aikaa, kaksi ekaa ehdottomia lemppareita joihin en tule ikinä kyllästymään.
 Mitkä on sun lemppari hahmot niistä? GG:stä Blair ja Chuck, O.C:sta Sandy, Ryan ja Summer. Ja KUWTK:sta kaikki on lemppareita mutta eritysmaininta Scotille, Khloelle ja Kylielle jotka tekevät koko sarjasta tuhat kertaa hauskemman!
 Voitko tehdä joskus jotain meikkivideoo? Kyllä varmaan, tosin meikit ei ole niinkään se mun juttu.
 3 asiaa jotka haluaisit just nyt? Rahaa, lomamatkan ja unirytmin takaisin normaaliksi (heräsin puoli viideltä - illalla)...
questions
Miten hoidat sun hiuksia? Käytän aina vähän vaihtelevia tuotemerkkejä, mutta aina shampoo ja hoitoaine ja joskus hiusnaamio + suihkun jälkeen about tuhat eri suihkutettavaa hoitoainetta.
 Mitkä on sun lempiaineet koulussa? Bilsa, enkku ja terveystieto! Psyka oli myös tosi mielenkiintoista, harmi vaan että kävin sitä vain sen yhden pakollisen kurssin.
 Miten oot saanu noita blogiyhteityökumppaneita? He ovat ottaneet yhteyttä muhun sähköpostilla tai joihinkin kiinnostaviin firmoihin olen itse ottanut yhteyttä.
 Kuinka usein käyt shoppailemassa? Riippuu vähän siitä mitä sillä tarkoitetaan. Kaupoissa käyn varmaan joka kerta kun keskustassa käyn, mutta ostoksia teen sitten harvemmin.
Mitä aiot kirjoittaa ylppäreissä? Enkun, matikan, bilsan, äikän, ruotsin ja fysiikan.
 Käytkö lukion kolmeen vuoteen? Joo! Yhtään pitempään en kyllä halua tuolla olla, hyh.
 Parhaat sun lukemat kirjat/seuraamat sarjat/nähdyt leffat? Harry Potterit, The Fault in Our Stars / GG & The O.C / Titanic, The Notebook, Harry Potterit ja pari päivää sitten nähty Spy oli myös ihan älyttömän hauska!
 Mitä tykkäät asua Rovaniemellä? Plääh, en tykkää yhtään. Liian pieni kaupunki, liian pohjoisessa ja julkinen liikenne aiheuttaa harmaita hiuksia.Kuinka monta kertaa viikossa treenaat cheeriä?
 Minkä ikäisenä alotit cheerin? 4 kertaa viikossa. 3 krt normitreenit + akro kerran viikossa!
Mikä on sun unelma-ammatti? Lääkäri, mutta monia muitakin kiinnostuksen kohteita on. Joku muotiin liittyvä ammatti olisi kiinnostava, samoin psykologi tai lakimiehen tai asianajajan ammatti. Koita siinä sitten päättää mitä tulevaisuudellaan tekisi!
 Tykkäätkö jutella syvällisistä asioista? Tykkään jos vain on sellainen fiilis!
 Viihytkö enemmä pienemmässä vai isommassa porukassa? Sekä että! Joskus on kivempi olla isommalla, joskus pienemmällä porukalla.
 Lukion hyviä ja huonoja puolia? Vapaus sekä lukujärjestyksen että kurssivalintojen kannalta, monipuolisuus ja meidän koulussa myös kansainvälisyys ja hyvä yhteishenki. Huonoja taas on omien valintojen tuoma rankkuus ja koeviikot.
 Lempi suomalaiset blogit? Näitäkin on niin paljon!
 Salainen pahe? Typerien Youtube-videoiden katsominen keskellä yötä. Lateksitupin videoiden katsominen koeviikolla. Ben & Jerry's jäätelö. Bikbok.
 Outoja tapoja? Askeleiden mitoittaminen jalkakäytävän viivoihin/ruutuihin.
 Kuvaile itseäsi viidellä adjektiivilla. Positiivinen, kunnianhimoinen, kokeilunhaluinen, itsepäinen ja kärsimätön.
Maksatko itse kaikista Sheinsidelta tulleista vaatteista vai onko ne täysin yhteistyön kautta ilmaisia? En maksa, ne tulevat yhteistyön kautta. Tosin olen myös tilannut sieltä vaatteita!
Mitä tekisit jos saisit tietää että sulla on enää yksi päivä aikaa elää? Söisin grilliruokaa, suklaata ja jäätelöä. Shoppailisin tilin tyhjäksi ja pyörisin koko päivän maailman hurjimmissa vuoristoradoissa ja hyppäisin benjihypyn.
questions
Jos et pääse lääkikseen, mihin aiot siinä tapauksessa suunnata? Kumpa vain tietäisin! Välivuosi on siis erittäin todennäköisesti edessä. Mutta luultavasti biologiaa opiskelemaan.
Pystyisitkö asumaan jo omillasi? Pystyisin ja olen itse asiassa jo jonkun aikaa halunnut muuttaa omaan kämppään. Mutta ehkä tämä vuosi menee vielä porukoiden talossa.
 Oletko koskaan seurustellut? Joo, mutta sitä on vähän hankala selittää.
 Mistä aineista et aio käydä kuin vain pakolliset kurssit? Psykologia, filosofia, terveystieto, maantieto, liikunta, musiikki, kuvis, uskonto ja historia. Varmaan niitä on enemmänkin mutta en näin keskellä kesälomaa yhtäkkiä muista mitä kaikkia aineita olikaan olemassa!
Monetko converset omistat? Seitsemän paria!
 Onko mitään matkoja tiedossa? Ainakin reissu Helsinkiin elokuussa.
Oletko tyytyväinen kroppaasi? Olen, vaikka ainahan sitä olisi parantamisen varaa siellä sun täällä.
Kuinka usein herkuttelet? Se riippuu niin paljon päivästä! Välillä on pitkiä jaksoja jolloin syön tosi terveellisesti, mutta esim. lomamatkoilla (krhmm jenkit..) tulee syötyä aina vähän epäterveellisemmin.
Kuinka usein harrastat aerobista liikuntaa? Käyn treeneissä 3-4 krt viikossa, käyn ryhmäliikunnoissa 2-3 kertaa ja käyn juoksemassa aina silloin tällöin.
Jos sinun olisi ollut pakko mennä ammattikouluun, minne alalle olisit mennyt? Lähihoitajaksi varmaankin.
 Ammatteja, joissa et voisi kuvitella työskenteleväsi? Joku autoala olisi niin väärä paikka mulle, samoin kosmetologi tai kampaaja.
Paras lahja mitä oot ikinä antanu ja kelle? Ei tule kyllä yhtäkkiä mieleen mitään! Kerran tosin otin hänen syntymäpäivänään skootterin kyytiin kaverin joka ei ollut koskaan ollut skootterin kyydissä. Siinä vauhdin huumassa (haha noot) korvaan kiljuva kaveri jäi ainakin mieleen!
Mihin tekoon oot elämässäs tarvinu eniten rohkeutta? Joidenkin huonojen ihmissuhteiden lopettamiseen ja omien tunteiden kertomiseen ihmissuhteissa.
 Uskotko jumalaan? Uskon.
 Kuka on antanu parhaan neuvon sulle koskaan? Mikä se on? "Itseään pitää oppia rakastamaan ja pitää oppia elämään yksinään, sillä sun ympärillä olevat ihmiset tulevat joskus kuolemaan eivätkä tule aina olemaan sun tukena. Vastoinkäymisiä ja menetyksiä on turha kirota ja itkeä vaan pitää jatkaa  elämää ja luottaa siihen että kaikki järjestyy lopulta" - Mummi. Tuossa on siis omin sanoin tiivistetty versio, sillä en muista enää tarkalleen mitä hän sanoi.
questions
Jos saisit olla kuka tahansa tunnin ajan kuka olisit? Kendall Jenner tai Ariana Grande, toivottavasti ei tarvi edes selittää miksi.
Mitä ostasit ekana jos voittasit lotossa? Kaikki kengät ja laukut jotka olen ikinä halunnut. Ja asunnon Pariisista tai Losista.
Osaatko tehä hyviä drinkkejä? Haha joo.
 Mistä ns. yleisesti pidetystä ruuasta et tykkää? Kiusauksista, pyttipannusta, kaalikääryleistä ja sienistä. Ja en voi sietää majoneeseja.
 ootko luova? Sanoisin että olen.
mistä sun tyyli on peräisin? Osittain omasta päästä, mutta siihen vaikuttaa tietenkin ympärillä olevat ihmiset, blogit, lookbook, tv-sarjat ja tumblr.
mitkä haluaisit sanoa viimeisinä sanoinasi? Elämä on liian lyhyt unelmien hautaamiseen ja lykkäämiseen. Jos ei ikinä koita, ei voi ikinä onnistuakaan.
 Mikä oli sun ka kun lähdit yläasteelta? 9.0
 Ootko ikinä seurustellu, jos olet mikä on pisin suhteesi? Ensimmäiseen vastattu ylempänä, pisin suhde kesti about 2 vuotta.
Mainitse kolme luottomeikkiäsi? Ripsari, kulmageeli ja peitevoide. Siinä on samalla kaikki joita peruspäivänä käytän.
 Missä haluaisit asua aikuisena? Toivottavasti Etelä-Suomessa tai jossain ulkomailla.
 Missä olet lukiossa, ja pääsitkö ensimmäiseen vaihtoehtoosi yhteishaussa? Lyskalla ja pääsin heittämällä sisään.
 Jos saisit matkustaa jonnekin just nyt, minne menisit? Takaisin Californiaan. Pliis antakaa mulle rahaa ja lentoliput nyt heti!
Millanen kuvauskalusto sulla on? Canon EOS 550D ja siihen 50mm f1.8 linssi.
 Haluaisitko olla vs enkeli? Hahah miksipä ei, kroppa ei tosin täytä ihan vaatimuksia.
 Mikä on sun lempi quote? Näitä löytyy monia! Lemppareita:
"Everything happens for a reason"
“Be the change that you wish to see in the world.”
"She believed she could, so she did."
Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.”
Ootko saanu kesätöitä, jos oot nii mistä? En ole ainakaan vielä!
 Mitä herkkua et voi sietää? En tykkää jaffakekseistä. Enkä salmiakista tai liköörikarkeista.
Onko sulla sisaruksia? On, 12 vuotta vanhempi veli.
questions
 Oletko koskaan käyttänyt jonkun toisen papereita päästäksesi johonkin? Heh jotenkin arvaan mitä tällä kysymyksellä koitetaan hakea. Mutta en ole :-D
 Oletko koskaan maistanut tupakkaa? En! Yllättävää, tiedän.
Voisitko mennä vaihtoon? Se vaihtoaika on jo mennyt mun kohdalla ohi ainakin lukion aikana, mutta yliopistossa voisin kyllä lähteä.
 Jos menisit vaihtoon mihin paikkaan menisit? Jenkkeihin! Myös Australia olisi tosi kiinnostava!
 Jos sun pitäis värjätä hiukset shokkivärillä niin mikä se olis? Pinkki!
 Sano pari juttua jotka haluat joskus omistaa? Jos nyt haetaan ihan mitä vaan niin mattamusta G Wagon, Célinen Nano, LV:n Speedy 30, Givenchyn Antigona ja niin edelleen...
 Jos saisit tavata yhden julkkiksen ja lähtä hänen kanssa syömään kuka hän olisi ja miksi? Varmaan Kylie Jenner tai Khloe Kardashian! Tai Ellen DeGeneres.
 Oletko koskaan lukenut/katsonut harry Pottereita? Olen, mooonta monta kertaa! Ne on mun lempparikirjoja ja tulevat luultavasti aina olemaan.
 Mitä pidät yleensäkin fantasiasta? Tietynlaisesta, HP-tyylisestä fantasiasta tykkään mutta sellainen  överi huonosti kirjoitettu fantasia ei oikein iske.
miten meikkaat yleensä, eli arkipäiväinen meikkisi? Ripsari ja kulmageeli. Tarpeen vaatiessa esiin astuu myös peitevoide ja joskus tykkään käyttää myös huulipunaa.

17 kommenttia:

 1. Hui apua haha oot ihana! Oot mun roolimalli xx

  VastaaPoista
 2. oli kiva ku teit tämmösen postauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäsit! Koitan tehdä näitä yleensä aina kerran vuodessa tästä lähtien :-)

   Poista
 3. Oot aivan huippu persoona mitä näin blogin kautta oon saanut susta irti! Tää postaus sai mut tuntemaan sua paremmin ja muutti mun käsitystä susta vielä positiivisempaan suuntaan<3 pakko viel sanoo että hienoo et uskallat tähdätä korkeelle, se vie sua varmasti eteenpäin elämässä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tosi kiva kuulla! Netin kautta voi kuitenkin joskus saada ihan erilaisen, negatiivisemman kuvan kuin luonnossa koska loppujen lopuksi pelkkien sanojen kautta on joskus hankala ilmaista itseään :-) Mutta tosi upeaa että ainakin sulla tuli musta hyvä kuva! Ja kiitos paljon, toivottavasti niin tosiaan myös käy :-)

   Poista
 4. Tämmönen postaus oli kiva! :) Ja oot tosi kaunis! ♡

  VastaaPoista
 5. Kira postaus! Joku on varmaan aikaisemminkin kysynyt tätä mutta mistä katsot kuwtk?

  VastaaPoista
 6. Miten oot saanut tuohon sun navigointipalkkiin viivan tuohon alle ? Anteeksi jos oli vähän vaikeasti selitetty :-D

  VastaaPoista
 7. Tulipa kiva kuva susta tän postauksen perusteella! :-)

  VastaaPoista
 8. mistä toi ihana paita on? Oot ihan superkaunis!! :-*

  VastaaPoista
 9. ihana postaus! musta ois niin kiva jos joskus tekisit jotain videoo missä puhuisit, vaikka meikkivideo tai mayday pliis haha!

  VastaaPoista
 10. Hyvä postaus!♥
  Ootko tehnyt koskaan huoneen esittely postausta? Jos niin voitko linkata tai jos et niin voitko tehdä?:)

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8