YO2015

Eilinen päivä vierähti serkun ylppäreissä, ja oli kyllä aivan ihana päivä! Sää oli aivan mahtava ja oli ihanaa päästä näkemään Eveä ja muita sukulaisia piitkästä aikaa. Seisovan pöydän tyhjentämisen lisäksi pääsin taas kuvaushommiin juhlakalun perheen pyynnöstä, ja me käytiinkin illemmalla kuvailemassa juuri ihanimman auringonlaskun aikaan. Kuvista tuli mun mielestä tosi onnistuneita, ja siksi mun onkin pakko tunkea niitä tähän postaukseen vähän enemmänkin kuin muutama, toivottavasti ei se ei haittaa! Mulla päällä oli Bikbokista ostettu uusi mekko ja wanhojen jatkoille ostettut kengät jotka ovat edelleen aiivan ihanat - tosin nurmikolla kävellessä se 14cm korko ei ollutkaan niin mukava. Niin outoa että vuoden päästä roolit on toisin päin - mulla on päässä valkolakki ja lukio on takanapäin. Niin pelottava mutta samalla ihana ajatus, vuosi vielä ja sitten se on ohi! Juhlissa mä aloin jo kehitellä ideoita omaan ylppärimekkoon, vaikka mulla on toki ollut se suunniteltuna jo monta vuotta. Sama haave mulla on vieläkin, mutta senpä näkee sitten vuoden päästä!
Onnea kaikille muillekin ylioppilaille ja valmistuneille!yo2015 yo2015 yo2015 yo2015 yo2015 yo2015 yo2015 yo2015 yo2015 yo2015yo2015 yo2015 yo2015

14 kommenttia:

 1. Niiin kauniita olette molemmat! ♡

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä kuvia!!

  VastaaPoista
 3. mistä nuo kengät ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tilattu Nellyltä ja on siis ihan sen Nellyn oman merkin kengät :-)

   Poista
 4. Anteeksi tämä ei liity postaukseen, mutta sähän oet tilannut tuolta sammydress.com. Onko se siis ihan luotettava, kauan tilauksessa kestää tulla, suositteletko ja uskallanko tilata tuolta? :D Oisin kiitollinen jos vastaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastasinkin sulle jo tuonne toiseen postaukseen! :-)

   Poista
 5. Moi! Tää ei liity nyt postaukseen, mutta kun sähän olit viime kesänä sielä kielimatkalla ja majoituit asuntolassa 3vko, niin kuuluko siihen kurssiin se Los Angeles kaupunkivierailu automaattisesti vai pitkikö se varata erikseen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kuului automaattisesti! Six Flags, Universal Studios jne. piti sitten varata erikseen :-)

   Poista
  2. Okei, kiitti paljon! Ja hei viel yks kysymys, kumpi oli parempi Six Flags vai Disneyland? :)

   Poista
  3. Ää, liian hankala kysymys! Kunnon huvipuistoja ja adrealiinia rakastavalle Six Flags on must, mutta toisaalta Disneyland oli erityisesti 4th of Julyn takia aivan ihana päivä :-) Tosin en tiedä että menevätkö muut sinne samana päivänä sillä me oltiin ensimmäisiä jotka siellä oli!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8