HELLO MAY

Vappu tuli ja meni hauskaa oli, siksi täällä bloginkin puolella on ollut vähän hiljaisempaa. Niin outoa että nyt on jo toukokuu, kylläpä aika menee nopeaa. Tuntuu että joulu oli vasta pari viikkoa sitten ja kuitenkin kohta ollaan jo keskellä kesää! Tämän postaus oli tarkoitus julkaista jo torstaina ennen Leville lähtöä, mutta aikaa ei sitten jäänytkään koska (yllätys yllätys...) päätin jättää pakkauksen viime hetkeen ja siinä tulikin sitten kiire! Nyt reissusta ollaan jo kotiuduttu ja pääsen vihdoinkin julkaisemaan nämä kuvat. Tämä päivä on mennyt KUWTK:n ja jättimacaronsien parissa, toivottavasti huomenna saan otettua taas asukuvia! Postauksen ekassa kuvassa näkyy muuten uusi toppi Sheinsideltä jota olen valehtelematta käyttänyt jo ainakin kolme kertaa sen saapumisen jälkeen, aiiivan ihana vai mitä?Untitled Top Sheinside Cardigan Bikbok Necklace Lindex Untitled Untitled

4 kommenttia:

 1. En ihmettele, minne kommentit jäävät. Blogistasi on tullut nykyään suoraansanottuna tylsä ja menettänyt makunsa. Jos tekee kuussa vain 7-8 postausta ei se todellakaan enää jaksa kiinostaa lukijoita, kuin blogit joissa postataan 3 kertaa viikossa. Aina kun tulet postaamaan on alussa tutut selitykset "en ole kerennyt tuli kiire blaablaa" ja kerrot sitten miten olet katsonut vain Netflixiä sunmuuta. Hieman ristiriitaa, kun kyllä Netflixiä kerkeää katsomaan mutta postauksia ei kerkeä tekemään. Jos haluat, että blogiisi kommentoidaan ja blogi huomataan suosittelen aloittamaan taas aktiivisemman postaustahdin. Lisäksi enemmän kuvia ja kiinostavaa sisältöä haluaisin mielusti nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkään en katso Netflixiä koska meillä ei ole sitä :-) Mutta pilkunviilaus sikseen, viime kuukaudet on olleet niin_älyttömän_kiireisiä ja stressaavia, että niinä harvoina hetkinä kun on aikaa jäänyt niin tietenkin mielelläni vain rentoudun vaikkapa juuri sarjoja katsoen. Ja mistäs postaan kun en kerkeä/pääse kuvia koskaan ottamaan, konetta avaamaan tai käymään kotona aamuyhdeksän ja iltayhdeksän välillä. Yleensä postaan juuri sunnuntaisin koska ei ole sen kummempaa tekemistä, joten ei silloin asukuviakaan paljon otella. Ymmärrän kyllä että postaamattomuus ärsyttää, mutta mun elämässä on paljon muutakin sisältöä ja etenkin tässä vaiheessa koulu on paljon tärkeämpi prioriteetti ja niin sen mielestäni kuuluisi ollakin. Mutta nyt mulla on rennompi jakso ja vihdoinkin aikaa tehdä niitä postauksia, kunhan vain saisin jonkun ottamaan niitä asukuvia! Pitää muistaa, että kaikki ei aina ole kiinni bloggaajasta ja mikäli asukuvaajaa ei esimerkiksi löydy niin sitten postaus jää tulematta. Tämä asia ärsyttää muakin ihan suunnattoman paljon, mutta pitää vain hyväksyä se tosiasia että mun elämä on ihan erilaista kuin vuonna 2012 ja vapaa-aikaa on nykyään huomattavasti vähemmän.

   Poista
 2. mistä katot KUWTK ? :-)

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8