VAAN MITEN KÄVI VESIHAASTEEN?

Moni teistä varmaan muistaakin Vesihaasteen, josta kirjoittelin täällä viimeksi tammikuussa kampanjan alkaessa. Nyt Vesihaaste on jo takana päin ja tarkoituksena olisi kertoa, miten siinä sitten loppujen lopuksi kävi. Untitled Yleensähän tällaiset haasteet on tuomittu epäonnistumaan mun kohdalla, mutta tällä kertaa voin ylpeänä sanoa että pysyin tavoitteessani! Sen voin tosi myöntää että sormen murtumista seuraavien päivien tohinassa se vedenjuonti vähän unohtui, mutta kai mä sen saan anteeksi tilanteen huomioon ottaen? Muuten kittasin vettä kiltisti sen 1,5 l päivässä ja välillä jopa ylikin! Parin päivän väkisin kiskomisen jälkeen oli jo luonnollista huikata kulaus aina silloin tällöin ja ottaa kouluunkin vesipullo mukaan. Tämän kampanjan ideanahan oli juuri se, että vedenjuonnista tulisi osa jokapäiväisiä rutiinejaUntitled Mun lemppari Sodastream-makuna pysyi alusta loppuun ihanan raikas Lime & Lemon, jota voisin juoda vaikka maailman loppuun asti kyllästymättä! Myös Orange-makua tuli kitattua paljon janon yllättäessä. Kaiken kaikkiaan mä olen todella tyytyväinen tähän haasteeseen ja kampanjaan, joka ainakin mun kohdalla teki tehtävänsä ja lisäsi vedenjuontia!
Nyt mulla kiinnostaisi tietää että ottiko kukaan muu teistä osaa tähän haasteeseen ja miten teille kävi? Tai onko joku muukin yrittänyt vaikka uudenvuodenlupauksenaan juoda enemmän vettä tai kokee että siihen olisi tarvetta?
Ps. Älkää säikähtäkö uutta ulkoasua, sen työstäminen on vielä pahasti kesken ja tulen korjaamaan sen tämän viikonlopun aikana! 

17 kommenttia:

 1. Ootko huomannu mitään muuta mitä toi ois tehny kuin sen rutiinin luomisen? esim. olen itse miettinyt että huomaako ihon kunnossa mitään eroa? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, siitä unohdin mainita! Lähinnä huomasin sen että olo oli paljon virkeämpi ja parempi jo parin viikon jälkeen :-)

   Poista
 2. Ite oon aina juonu aika paljon vettä ja tein vielä uudenvuodenlupauksenkin että juon vähän vielä enemmän! Nyt menee helposti se 2-3 litraa päivässä ja oon huomannut heti että aineenvaihdunta toimii paljo paremmin, olo ei oo niin turvottava ku ennen ja ihokin on paljon paremmassa kunnossa :) Juokaa siis vettä ihmiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kumpa se sujuis multakin noin helposti! :-D Se on kyllä totta, on heti paljon virkeämpi ja terveempi olemus kun keho saa tarpeeksi vettä :-)

   Poista
 3. Mistä toi ihana muki/lasi on?

  VastaaPoista
 4. Itsekin oon juonut pari-kolme kuukautta nyt varmaan joku 2 litraa päivässä vettä, ja on kyllä jo niin luonnollinen osa päivää että jos vesipullo unohtuu kotiin koulupäivän ajaks niin olo on suorastaan epänormaali :D On kyllä varmasti pelkkiä positiivisia puolia kyseisessä tavassa, että tarttukaahan haasteeseen ihmiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, heti tulee orpo olo :-D Totta puhut, ja tässä asiassa on vielä niin helppo parantaa! :-)

   Poista
 5. Tää ei nyt liity just tähän postaukseen, mutta onko sun kielimatkasta tulossa kysymyspostausta vai onko se jo tullut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vielä tulossa! Vielä pari reissupostausta ja se on sitten vuorossa :-)

   Poista
 6. Miten laskit sen että joit 1,5l päivässä? Tekis itekkin mieli koittaa tota haastetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tein vaan silleen että täytin 0,5 l pullon aina aamulla täyteen ja täyttelin sitä uudelleen päivän kuluessa niin vesimäärä oli helppo laskea! :-)

   Poista
 7. Odottelen innolla sun loppuja kielimatka postauksia! :-) Kysyn nyt kerranki täällä että minkälaiset lennot teillä oli ja kauanko kesti yhteensä? Ja mitä teit lennon aikana! Lisäks olis super kiva saada jotain shoppailuvinkkejä kaliforniaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Me lennettiin Helsingistä Lontooseen ja Lontoosta sit Losiin, kyllä siinä kaikkiaan joku 18h meni kun lasketaan kentällä odottelut mukaan :-) Lennon aikana me katottiin vaan elokuvia ja kuunneltiin musiikkia ja pulistiin Tean kanssa innoissaan tulevasta matkasta :-)

   Poista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Mistä toi ihana paita on?

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8