PARI HASSUA

Niin käsittämätöntä että kohta on kulunut jo viikko wanhoista! Mihin tämä aika oikein menee, kohtahan on jo maaliskuu? Mutta toisaalta maaliskuu tuo mukanaan kaikkea hauskaa, ennen kaikkea hiihtoloman! Sen ajatuksen voimalla tässä pitäisi pakertaa vielä pari viikkoa, sitten koittaa se kauan odotettu loma. Tämä viikko on ollut aika karu lasku arkeen wanhojen tohinan keskeltä ja koko viikko on mennyt lähinnä päivästä toiseen rämpiessä ja älytöntä työmäärää manatessa. Onneksi kohta helpottaa! Sormi lähti myös paketista wanhoja edeltävänä päivänä ja on edelleen turvonnut eikä taivu mihinkään suuntaan, mutta ehkä tässä parin viikon sisällä pääsisi pilkkuhiljaa taas treenaamaan. Tämän postauksen kuvituksena toimii eilisen asu, kun halusin uuden Nellyltä tilatun topin kaveriksi jotain lämmintä pehmeää ja nappasin aamulla mukaan Vilmalta lainatun ihanan karvaneuletakin. En pistäisi pahakseni jos tuollainen löytyisi myös omasta kaapista!
19/2Untitled Takki Cubus Neule Sheinside Toppi Nelly.com Farkut BikBok Kengät Skopunkten

16 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! :) Turkoosi sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi toppi on itse asiassa vihreä, mutta kiitos kuitenkin! :-D

   Poista
 2. ootko tehnyt jotain sun hampaille? sulla on ihanan valkoinen hymy! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks et vastaa kaikkiin kommentteihin :(

   Poista
  2. Ohops, tää on päässyt vahingossa unohtumaan! En mä tahallaan mihinkään jätä vastaamatta, joskus ne vaan hukkuu tuonne uudempien kommenttien sekaan. Mutta oon tehnyt joo mutta hampaita en oo koskaan valkaissut :-D

   Poista
  3. haha, okei! :) mä vaan mietin, kun en oo ihan sinut mun hampaiden kanssa, että jos sä olisit halunnut kertoa mitä sä oot tehnyt sun hampaille?
   mutta ihana blogi kyllä sulla, saan hurjasti inspiraatiota tästä! mukavaa kevättä! :)

   Poista
 3. meikkasitko sä itsesi tonne wanhoihin, entä hiukset? :-)
  sulla on ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, siitä ei olisi tullut mitään ton sormen kanssa ja halusin muutenkin että hiukset ja meikki varmasti pysyvät koko päivän ja näyttävät hyvältä :-) Sekä hiukset ja meikin teki siis ammattilainen!

   Poista
 4. luin sun postauksia taaksepäin ja jossain mainitsit piilareista. onko sulla ihan hyvä näkö,käytätkö sä nykyään jotain piilareita? :-)
  ihana blogi kyllä sulla! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaankin jossain vanhemmassa postauksessa, sillä en ole käyttänyt piilareita ainakaan pariin vuoteen ja muutenki koko elämäni aikana yhden tai pari kertaa :-D Ja joo vähän miinusta löytyy ja lasitkin on, mutta en tarvitse niitä kuitenkaan ajamiseen yms. :-)

   Poista
 5. löysin yhden videon jossa sä kerroit, että olit mennossa jonnekkin kokoomuksen puoluekokoukseen töihin. miten sä sinne pääsit ja missä muualla oot ollu töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pääsin sinne kaverin kautta ja sen lisäksi oon ollut toisessa puoluekokouksessa, puhelinmyynnissä, Tokmannilla ja Prismassa :-)

   Poista
 6. Et vissiin meinaa julkaista sitä kielimatkavideota ollenkaan, vai? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai aion, se on edelleenkin tulossa vasta kaikkien muiden reissupostausten jälkeen :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8