THAILAND PART 2

Hups, siitä onkin jo melkein viikko kun olen viimeksi postausta kirjoitellut! Aikaa ovat vieneet Wanhojen toimikunnan jutut, treenit ja tietenkin ne kouluhommat, etenkin kun se ah-niin-ihana koeviikko tekee taas tuloaan. Kamera on pysynyt visusti hyllyllä kotiinpaluun jälkeen mutta nyt on tarkoituksena kaivaa se taas esiin ja alkaa postailemaan normaaliin tahtiin.
Mutta se niistä jutuista, siirrytäämpä vielä hetkeksi takaisin Phuketin hiekkarannoille ja paahtavan auringon alle! Phi Phi -reissun lisäksi mun lomaan kuului jet skillä ajelua, visiitti vesipuistoon, rannalla kävelyä, minigolfia ja paljon hyvää thairuokaa. Näistä jutuista näettekin enemmän sitten videolla, jonka koitan saada valmiiksi ensi viikon aikana! Sitä ennen voitte nauttia vielä näistä maisemista ja tulevasta puhelinkuvista kootusta postauksesta!
thaimaa thaimaa thaimaa thaimaa thaimaa thaimaa thaimaa thaimaa thaimaa IMG_273ff4 IMG_278mm8 IMG_2767 thaimaa

6 kommenttia:

 1. Wow mitä kuvia! :O Huomasin just että mulla on sama kamera kun sulla ja 2 samaa objektiiviakin :D millä asetuksella kuvaat yleensä? Miten olis kuvienotto/kuvienmuokkaus -postaus? :)

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia, tekisi kovasti mieli lähteä jonnekkin lämpimään!

  VastaaPoista
 3. Upean näköistä :) ja muutenkin ihana blogi!

  VastaaPoista
 4. waau niin ihanan näköstä! :)

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8