SODASTREAM VESIHAASTE

Tällä kertaa on vuorossa hieman erilainen yhteistyökamppis, nimittäin Sodastreamin Vesihaaste! Kyseessä on nimittäin tänään 12.1 alkanut kampanja, jonka tarkoituksena on saada suomalaiset juomaan enemmän vettä! Itse haaste on tosi yksinkertainen, tavoitteena on juoda 1-1,5 l vettä päivässä kuukauden ajan ja samalla voit osallistua kilpailuun laittamalla itsestäsi tai vesilasistasi kuvan Instagramiin hashtagilla #sodastreamvesihaaste ja tägäämällä kuvaan @sodastreamsuomi. Postaamalla kisan jälkeen ennen & jälkeen kuvasi osallistut myös pääpalkinnon arvontaan! Lisää tietoa löydät Sodastreamin Instagramista @sodastreamsuomi.
sodastreamMulle tämä haaste tuli kuin lahjana taivaasta, sillä yksi mun uudenvuodenlupauksista oli juurikin juoda enemmän vettä. Mä olen aina ollut tunnetusti todella huono vedenjuoja ja ennen en juonut lasiakaan vettä päivässä ellen treenannut päivän aikana. Ei ihmekään että hiukset ja kynnet kuivuu, eihän tuolla määrällä ihan suosituksia täytetä... Jos vesimäärän yhtäkkinen lisääminen tuntuu ahdistavalta, voi omaan juomapulloon piirtää viivat tähän tyyliin, ja vesimäärä ei tunnukaan enää niin isolta!
sodastream
Mä otin pienen varaslähdön tähän haasteeseen koska en malttanut olla testaamatta perjantaina mulle saapunutta Sodastream Play - laitetta! Monelta saman merkin hiilihapotuslaite löytyykin varmasti jo kotoa, mutta meiltä se vielä puuttui joten lähdin innokkaana haasteeseen mukaan! Samassa paketissa sain sample-setin virvoitusjuomamakuja ja 8 kpl luonnollisia Natural-makuvesitiivisteitä joilla voi halutessaan maustaa vettään luonnollisella tavalla. Kuten sanoin, mä olen kerennyt jo testailla mun uutta laitetta ja olen niiin koukussa! Mun lemppariksi muodostui jo vanhan tutun pirtsakan sitruuna-limen lisäksi mansikka, joka tuo ihanan makean lisän veteen. Siinä vaiheessa kun tavallinen vesi alkaa tökkimään on helppo vain heittää vähän makuvesitiivistettä joukkoon ja napata pullo mukaan päivän menoihin varmistamaan tarvittava nesteytys. Ja tietenkin vedellä on niiden ilmiselvien terveysvaikutusten lisäksi vaikutusta myös jaksamiseen ja ihon, hiusten ja kynsien kuntoon! Se myös kiihdyttää aineenvaihduntaa ja vesilasillinen tai pari ennen ravintolaillallista estää hotkimasta itseään ähkyyn asti.

Toivottavasti joku muukin innostuu muuttamaan elämätapojaan hieman parempaan suuntaan, sillä tämä on varmasti yksi helpoimmista tavoista parantaa omaan terveyttään ja jaksamistaan. Ja toivottavasti mahdollisimman moni osallistuisi haasteeseen, se ei vaadi paljoa ja ennen kaikkea se on vain hyväksi itselle!
sodastream

17 kommenttia:

 1. kivasti kirjotettu postaus :) mullakin on tänä vuonna tavoitteena juoda enemmän vettä, kun nyt lähiakoina on jäänyt vähän vähäiselle ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mullakin se tahtoo aina vähän jäädä, mutta onneksi on helppo parantaa! :-)

   Poista
 2. Mistä tuo muki on missä on vihree pilli? :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus :)
  Tuu lukee mun uutta blogia kynsimaailma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Uskallanko lähtee yksin kesällä calii kielimatkalle? Voiks kertoo vähän et millasta siel oli, millaset ne teidän ilta aktiviteetit yleensä oli ja oliks ne semmosia et oli pakko osallistuu kaikkee,ja oliks siellä koilussa kansaimvälises vai sellaes ryhmäs mis oli vaan suomalaisii? Ja oliks siellä paljon poikiakin matkalla :-) kiitos paljon jos jaksat kertoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai uskallat! On vähän hankalaa kertoa tiivistetysti niin pitkästä ajanjaksosta, mutta oli siellä oli kivaa! Ja ne aktiviteetit oli kaikkea mahdollista outlet-kierroksesta huvipuistoon ja tiedekeskukseen, joten vaihtelua ainakin oli. Mä tuun kertomaan näistä kaikista enemmän sitten kysymyspostauksen yhteydessä! Ja kaikki ryhmät oli kansainvälisiä ja poikiakin oli tietenkin mukana, tosin paljon vähemmän.

   Poista
 5. Ja vielä et millasii tutustumisleikkei teil oli, ku mulla stressaa kaikki tollaset..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heti matkan aluksi meillä oli Heathrowin lentokentällä "pikatreffejä" eli kahden minuutin aikana piti koittaa tutustua toiseen niin paljon kuin kerkesi ja näin kierrettiin jokainen ryhmän jäsen läpi. Sitten koulussa meidät jaettiin pareihin ja kerrottiin jotain basic juttuja ja sitten esiteltiin toisemme luokalle :-)

   Poista
  2. Hei mä oon miettiny vähän samoja juttuja, ku jännitän paljon tollasia :D niin miten yleensä suomalaiset pärjää siellä verrattuna muunmaalaisiin? :)

   Poista
  3. Suomalaisilla oli siellä ylivoimaisesti paras englannin kielitaito, sen jälkeen ehkä ruotsalaisilla ja muilla se ei sitten ollutkaan yleisesti ottaen niin hyvä. Esim. suurin osa italialaisista ei hallinnut esim. perus verbien taivutusta ja puhui englantia niin huonosti että siitä ei tahtonut saada selvää, ja he olivat tosiaan muka mun kanssa samassa tasoryhmässä :-D

   Poista
 6. Ootko ikinä tilannut puhelimen kuoria Good vibe cases sivuilta? Osaatko sanoo toimituksesta mitään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ja heidän sivuiltaan selviää varmasti kaikki tiedot :-)

   Poista
 7. Sodastream=yhteistyötaho Palestiinalaisten kurjuudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin paitsi että Suomessa myytäviä Sodastreameja ei valmisteta Länsirannalla :-)

   Poista
  2. Niinpä. Sehän muuttaa kaiken? Samaa yritystä ne yhtälailla kun ovat. Kun aikanaan Etelä-afrikassa oli apartheid ja maan tuotteita boikotoitiin. Miltäs olisi kuulostanut silloin, että esim. appelsiineja ei ole kasvatettu mustille tarkoitetuissa getoissa ja siksi on ok ostaa niitä. Niin, se on helppo sanoa tuollain ja olla ajattelematta asiaa enempää, kuin se tekisi siitä hyväksyttävän. Monien mielestä kaikki israelilaiset tuotteet ovat palestiinalaisten verellä tahrittuja, jos niinkin kuvaava lausahdus sallitaan. Omasta mielestä, jos ostaisin mitään Israelilaista tuotetta, tukisin mielestäni Israelin toimia. Mutta, jokainen tekee omat päätöksensä, tukee/vastustaa haluamiaan tahoja ja onhan mukava kuulla aina tuo niin hyvin perusteltu vastaus, kun niitä ei valmisteta siellä, vaan jossain muualla Israelissa.

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8