OHI ON

Ihanaa, koeviikko on vihdoin ohi! Oli muutenkin ihana lopettaa koeviikko kaikista helpoimpaan, eli englannin kokeeseen. Tänään koulusta kävellessä oli niin vapautunut fiilis, kun tiedossa ei ollut opiskelua seuraavaan, noh, vuorokauteen. Sain kuitenkin rentouduttua jotta huomenna jaksaa aloittaa uuden jakson taas reippaana! Nyt illemmalla kirjoitin tosin vielä yhteiskuntaopin uutisraporttia, mutta siitäkään ei tullut väsymyksen takia näköjään mitään kun olin puhunut koko ajan Timo Soinin sijasta Timo Jutilasta... Opettajalla on varmasti hauskaa ainetta lukiessaan, sillä huomasin mokan vasta lähetettyäni aineen! Siirrytäämpä nyt kuitenkin näitten kuvien pariin, jotta mä pääsisin kerrankin nukkumaan ajoissa!26/11 1. Lempparihajuvedet kaikki yhdessä koossa  / 2. Piipahdettiin tänään Marin kanssa kaupoilla kokeen jälkeen / 3. Koeviikolla mun on aina pakko saada kahvia jossain muodossa, 3,5h unilla kun ei kauhean pitkälle pötkitä... / 4. Amarillossa Emma-Lotan synttäreitä juhlistamassa, päällä ihana neule ja koru!  26/11 1. Studiokuvaukset Helsingissä, tuosta päivästä on tulossa kokonainen postaus pian! Tuolla studiolla me törmättiin Putouksen näyttelijöihin ja taisihan Tommi Korpelakin katsoa meidän kisaohjelmaa ovensuusta. / 2. Tuolla spottivaloissa oli K-U-U-MA! Ei noin isojen valojen voi olettaakaan olevan kovin viileitä, mutta tuolla koko studiossa oli kosteaa kuin trooppisessa sademetsässä ja matolla ollessa tuntui kuin olisi maannut Kreikan auringossa keskellä kesää, yhtään liioittelematta. / 3. Kuumuden takia me ei voitu ottaa kovin pitkiä ottoja, joten lepäiltiin aina välillä vähän "varjommassa" ja yksi porukka oli aina kerralla kuvattavana. / 4. Ihana Sofie ja Veera!  26/11 1. Kahvilla Nean kanssa noin kuukausi sitten / 2. Kauppayhtiön Pure Burger, nam ♥︎ / Ihana Zaran neule oli hyvä kirpparilöytö, eikä hintaakaan ollut paha! / 4. Long time no see! 

13 kommenttia:

 1. Oi ihania kuvia ja sulla on kyllä tosi kivoja postauksia aina! :-)

  VastaaPoista
 2. Ootko lukion ykkösellä vai kakkosella?
  Mistä aineista sulla oli kokeet? Mitkä numerot sait? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kakkosella ja ei olla saatu kokeita vielä takaisin, vastahan koeviikko loppui :-) Ja mulla oli koe matikasta, fysiikasta, bilsasta, yhteiskuntaopista, ruotsista, enkusta ja ranskasta!

   Poista
 3. Ihania kuvia :) Oliko toi vanilla maku hyvä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli se hyvää, vaikka mulla ei ollutkaan kauhean korkeat odotukset tuosta! :-)

   Poista
 4. Minkäkokoiken toi sheinsiden over the shoulder toppi on, muutama postaus taakseppäin? :-) ihana blogi! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on s-kokoa, aika reilu s oikeastaan :-) Kiitos paljon!

   Poista
 5. ihania kuvia!! :)

  mitä mieltä oot lukiosta? yhteishaku enskeväänä ja yritän päättää lukio vai ammattilukio...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä tykkään lukiosta, vaikka se onkin välillä tosi rankkaa eikä vapaa-aikaa ole juurikaan. Mutta se rankkuuskin riippuu ihan omista kurssivalinnoista, mutta hommaa on silti huomattavasti enemmän yläasteeseen verrattuna! Tietty motivaationa on ihan vaan menestymisen ja valkolakin lisäksi wanhat ja penkkarit, niiden voimalla mä tällä hetkellä pusken eteenpäin :-D

   Poista
 6. Oi toi neule ja koru on ihania ja sopii tosi hyvin yhteen!<3 Mistä mahtaa olla? :)

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8