MY NEW CALENDAR

Viime viikolla mä annoin vihdoin periksi houkutukselle ja klikkasin kotiin erittäin mieleisen jutun, nimittäin uuden kalenterin tälle vuodelle! Viime vuonna mulla oli käytössä persoonallinenkalenteri.fi:ltä saatu kalenteri johon tykästyin niin paljon, että päätin hankkia sen tänäkin vuonna itselleni, tosin tällä kertaa ihan omilla rahoilla. Mistään muualta ei vain löytynyt sopivan kokoista, näköistä ja täydellisellä sisälmyksellä varustettua kalenteria, joten päätin tänäkin vuonna suunnitella oman kalenterini kannesta kanteen! Päädyin tänäkin vuonna aikalailla viime vuoden kalenteria muistuttavaan ulkoasuun, mutta uutena lisäyksenä tänä vuonna myös takakannen suunnittelu oli mahdollista, mikä oli tosi kiva lisäys! Tänä vuonna lisäsin takakanteen myös pari itse otettua kuvaa, ihanaa miten näin pienet jutut kuten kiva kalenteri saa näin hyvälle tuulelle! Nyt mä en malta odottaa että saan täyttää kalenterin sivut kaikilla menoilla sun muilla - tuo on niin kivan näköinen että jopa kokeiden ja koulujuttujen ylös merkitsemisestä tuli yllättäen tosi kivaa!
Ps. Blogikirppis on auki vielä tämän päivän (5.10), joten jos et ole vielä käynyt katsomassa myynnissä olevia tuotteita niin siihen olisi nyt hyvä tilaisuus! persoonallinenkalenteri persoonallinenkalenteri persoonallinenkalenteri persoonallinenkalenteri persoonallinenkalenteri

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi kiva, ihanan pirtee verrattuna muihin kalentereihin :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Mäki tykkään tosta ihan superpaljon, tulee varmasti kovaan käyttöön! :-)

   Poista
 3. Oi vähän ihana! Mulla olisi pari kysymystä tuosta, eli kuvat tuohon kanteen on kai otettu weheartit:stä, niin näkyykö kuvat sun mielestä hyvälaatusina siinä, ettei oo rakeisuutta tms ja sitten vielä että paljonko tuo ihanuus maksoi :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suurin osa kuvista on weheartitistä ja pari itse otettua :-) Ja tuo kuvien laatu on tosi hyvä eikä yhtään suttuinen, kunhan alun alkaenkin valitsee hyvälaatuisia kuvia tuohon kanteen :-) Tuo oli koko A5 eli maksoi 37€!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi kiva, olisi myöhemmin kaduttanut jos en olisi hankkinut tuota täksikin vuodeksi :-)

   Poista
 5. Ihana ja väritki sopii yhtee kuvissa <3 , minkä hintanen?

  VastaaPoista
 6. Mää niin rakastan näitä kalentereita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans, noista saa tehtyä niin oman näköisiä! :-)

   Poista
 7. nice blog lovely picture
  visit my blof freeland2.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. ihana tuo kalenteri ♥ muuten osaisitko neuvoa miten tuohon otsikon alle saa tuollaisen viivan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se piti lisätä CSS-koodiin, googlettamalla löytää paremmat ohjeet :-)

   Poista
 9. Saako siis weheartitsta ihan vaan ottaa niitä kuvia? :-D Kyselit sää mitään lupia noihin kuviin jos et ole kaikkia itse ottanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, vähän hankala sitä on alkaa lupiakaan kyselemään :-D En siis kysynyt, mutta empä usko että tuosta on mitään haittaa kun kuvat tulevat kuitenkin vaan omaan käyttöön eikä esim. blogiin :-)

   Poista
 10. miten sait noin monta pikku kuvaa tohon kanteen? ihana kalenteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein iPiccyllä vaan ihan normaalin kollaasin jonka sitten laitoin tohon kansikuvaksi! :-)

   Poista
 11. Heippa, tein just itelleni tollaisen, ja mietein että kauankohan kalenterin toimituksessa suunnilleen kestää?

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8