MICK'S

Viime viikolla mä kävin loman alkajaisiksi tekemässä juttua Rovaniemen Mick's:ssä, jonka kanssa aloitin yhteistyön äskettäin. Pari viikkoa sitten Anna otti muhun yhteyttä, ja kysyi olisinko kiinnostunut yhteistyöstä. Ja tottakai vastasin myöntävästi, koska en ole aikasemmin tehnyt yhteistyötä tällaisen ei-nettikaupan kanssa. Mick's oli mulle myös ennestään hyvin tuttu kauppa, joten tiesin, että sen merkkivalikoima sopii hyvin mun tyyliin ja olen itsekin siellä useat kerrat ostoksia tehnyt. Rovaniemen Mick'sin lisäksi tutuksi on tullut myös Oulun Mick's, jossa olen myös shoppailut monia kertoja vuosien varrella. Mutta koska tätä ketjua ei ihan kaikista kaupungeista löydy, mä esittelen tätä myös teille joille tämä ei ole niin tuttu.
mick's mick's mick's
mick's mick's
Mick's on Pukumies-myymälän nuorisopuoli(tätä en itsekään tiennyt!), ja sen toiminta keskittyy Keski- ja Pohjois-Suomeen. Mick's-myymälöistä löytyy monia tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Vero Moda, Only, Cheap Monday, Pieces, Object ja monia muita! Uusina merkkeinä myymälöihin on vastikään tulleet kaikille hyvin tuttu ja suosittu Dr. Denim sekä Superdry, joka on jo saanut liikkeissä hyvän vastaanoton.  Myös pojille on oma osastonsa, josta löytyy tuotemerkkejä kuten Garcia Jeans, Solid, Jack & Jone's, Humör ja Cheap Monday. Mick's kuuluu myös S-Eturyhmän liikkeisiin, eli siellä asioidessaan saa ostoksistaan S-etukortilla bonusta ja monesti erikoistarjouksissa myös alennusta. Asiakaspalvelu on Micksissä tärkeää ja erityisesti asiakkaan henkilökohtaiseen palveluun pyritään panostamaan, mikä on mun mielestä ihanan piristävää sillä monissa liikkeissä tätä ei enää näe.  mick's mick's mick's mick's mick's mick's mick's mick'smick's Siirrytään sitten liikkeen uusin merkkeihin, joista ensimmäisenä keskitytään Superdry:hyn. Kuten kuvatkin jo kertovat, Superdryn vaatteet ovat rennon sporttisia ja ne ovat tunnettuja erinomaisesta laadustaan. Superdryn tuotteet ovat yhdistelmä amerikkalaista muotia ja japanilaista grafiikkaa, mikä näkyy selvästi mielenkiintoisissa ja massasta poikkeavissa printeissä ja kuoseissa. Tämän merkin vaatteita voisin kuvitella käyttäväni esim. laskettelulomalla tuntureilla tai ihan vaan kotona löhöillessä, sillä erityisesti nuo hupparit näyttävät ihanan pehmeiltä ja lämpimiltä ja suorastaan kutsuvat käpertymään niihin talven pakkasilla! Tätä merkkiä löytyy myös poikien puolelta, kuten kuvistakin näkyy!mick's mick's Toinen uusi merkki on monille hyvin tutuksi tullut Dr. Denim, joka on vihdoin saapunut kaikkiin Mick's-liikkeisiin kautta Suomen. Veikkaampa että tämä merkki ei kovin paljon esittelyä tarvitse, sen verran suosittu se on ollut viime vuosina! Myymälöistä löytyy kaksi suosituinta mallia, eli matalavyötäröiset Kissyt ja korkeavyötäröiset Plentyt. Itse olen käyttänyt kyseisen merkin housuja jo monta vuotta ja tälläkin hetkellä kaapista löytyy neljät kyseisen merkin pöksyt. Totuushan on se, että mukavampia farkkuleggareita on hankala löytää, ja siksi niin moni niistä tykkääkin! Dr. Denimin tuotteita löytää myöskin poikien puolelta, jossa on laaja valikoima farkkuja.
Onko Mick's teille ennestään tuttu liike vai ihan uusi tuttavuus? Entä ovatko tässä postauksessa esitellyt merkit teille ennestään tuttuja?

7 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja hauska nähdä vähän erilaisempia yhteistyö kumppaneita kun kaikki on yleennsä nettikauppoja. Ite oon Oulusta ja mick's kuuluu ehdottomasti lemppareihin, siellä tulee aina käytyä ja ostettuakin jotain. + siellä soi hyvä musiikki :D
  Superdrysta en oo kuulluukaan, mutta dr denim on mulle tuttu ja oon sen jo itsekkkin laittanu merkille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mustakin ihanan piristävää vaihtelua päästä oikeasti sinne liikkeeseen käymään sen sijaan että kaikki tapahtuisi sähköpostien välityksellä! Mulla on sama homma, tuttu ketju jo monen vuoden takaa :-)

   Poista
 2. oli uus tuttavuus! onko siis tätä liikettä jyväskylässä? itse kun asun pikku tuppukylällä mutta jyväskylään pääsee tunnin ajomatkan jälkee nii olisin kiinnostunu käyä tuollases kaupas ja varmasti tulisin ostoskassit täynnä pois:D kiva et sait näi kivan liikkee yhteistyökumppaniks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ilmeisesti, en ole kyllä itse siellä koskaan käynyt! Kannattaa käydä tsekkaamassa, merkkivalikoima on niin laaja että luulisi löytyvän ainakin jotain mieluista :-)

   Poista
  2. Jyväskylässä on mick's! Torikeskuksen kakkoskerroksessa :) se vaan on niin kauempana muista perus vaateliikkeistä ettei siellä niin usein tule käytyä!

   Poista
 3. Oulun liike on erittäin tuttu mulle! :-D kuuluu ihan lempparikauppoihin. Tykkään ite siitä, että vaatteet on merkkilaatua eli kulutusta kestäviä, mutta myös nättejä. Kiva kun laatuun jaksetaan panostaa, silloin tuotteesta maksaa mielellään hieman enemmänkin kun tietää että se tulee kestämään useita vuosia! :-) kivoja kuvia ja todenmukaista tekstiä! Ja toi on kyllä totta että myyjät jaksaa auttaa ja on erittäin pirteitä ja huväntuulisia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään just siitä että ne vaatteet on vähän laadukkaampia kun muissa perus vaatekaupoissa :-) Ja niimpä, nykyään kun tuntuu että monissa kaupoissa myyjät eivät kerkeä auttamaan asiakasta :-(

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8