BLOGIKIRPPIS ON NYT AUKI!

Vihdoin mä sain kaiken valmiiksi ja sain vihdoin avattua tuon kirppiksen, joka on jo pari viikkoa odotellut tyhjillään. Sieltä löytyy mm. neuleita ja toppeja, ja lisää tavaraa on tulossa pian kuhan saan ne kuvattua! Joten menkäähän nyt tsekkaamaan nuo tuotteet ja helpottakaa vähän mun vaatekaapin kriittistä tilaa, se on nimittäin ollut ääriään myöten täynnä jo monta kuukautta. Kirppikselle pääsee kuvaa klikkaamalla tai tästä!blogikirppis

12 kommenttia:

 1. Hei, onko siis tuo 4,10€ postikulujen määrä vai..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on postiennakon kulujen hinta, muuten postikulut vaihtelee paketin painon mukaan! :-)

   Poista
  2. Tiedätkö yhtään, kuinka paljon paketti, jossa on esim paita maksaa vaikka Helsinkiin? :-)

   Poista
  3. Ne postikulut on varmaan noin 3-4, riippuu tietenkin paketin painosta :-)

   Poista
 2. häiritsevää kun esim tuossa armeija kuvioisessa paidassa lukee ettei ole käytetty, niin onhan tuo näkynyt asukuvissakin.. ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole näkynyt asukuvissa(?) vaan kaksi kertaa olen vain ottanut kuvia tuo päällä. En laske sitä vaatteiden pitämiseksi, jos ne heti kuvien ottamisen jälkeen otetaan pois :-)

   Poista
 3. aika törkeetä että oot saanu yhteistyön kautta vaatteita ilmaseks ja myyt niitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitäs törkeää siinä on jos hän ei käytä niitä ja ovat vain kaapin pohjilla :D

   Poista
  2. No mitä pahaa siinä muka on? Jos yhteistyöstä saadut vaatteet eivät sovi jostain syystä tai ei miellytäkkää niin mitäs pahaa pistää niitä kiertämään?

   Poista
  3. Tätä mä en todellakaan ymmärrä. Vaatteet ovat mun palkka yhteistyöstä siinä missä ihan puhdas rahakin, ja ne ovat MINUN, joten saan tehdä niille ihan mitä haluan sen jälkeen kun olen ne esitellyt. Tai samalla periaatteella sä et saa myydä lotossa voittamaasi porschea jota et tarvitse, koska et ole itse sitä ostanut. Mutta tuskimpa sä sitä ilmaseksikaan eteenpäin antaisit? Ja mitä järkeä mun on pitää vaatekaapissa vaatteita, jotka ovat mulle liian isoja ja tai jotka eivät muuten sovi mulle?

   Poista
 4. Osaatko nimetä yhtään ostoskeskuksia/muita ostoskatuja san franciscosta tai losista? :) kiitos paljon jos vastaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. San Franciscossa siellä Fisherman's Wharf - alueella oli joitakin pikkuputiikkeja ja esim. kenkäkauppoja, mutta ainakin downtowniin kannattaa mennä shoppailemaan! Sieltä löytyy VS, A&F, Macy's jne. Ja Losissa hyviä shoppailupaikkoja on vaikka kuinka paljon, mutta ainakin Santa Monica, The Grove, The Hollywood and Highland ostari Walk of Famella ja Orange Outlets on ainakin näin äkkiä mietittynä sellasia paikkoja jotka kannattaa ehdottomasti tsekata!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8