VALKOISTA JA PEHMEÄÄ

Perjantaina onnistuin nukkumaan pommiin ja missasin kolme päivän ensimmäistä tuntia, joten vietin koulussa vain huimat 2 oppituntia joista niistäkin toinen meni oppilaskunnan hallituksen kokoukseen. Oli siis harvinaisen stressitön ja helppo koulupäivä, joka tosin aiheutti lisää stressiä sitten läksyjä tehdessä. Sen siitä saa kun juokseen yhdeltä yöllä ympäri naapurustoa karannutta koiraa etsiessä, joka onneksi löytyi vajaan parin tunnin etsinnän jälkeen. Perjantaina päälle pääsi uusi Bik Bokista ostettu pörröneule, joka on maailman mukavin ja lämpöisin neuletakki ja joka on tällä hetkellä mun lempparivaate! Tähän kyllä kelpaa kietoutua sitten talven pimeinä ja kylminä päivinä, kun nämä ilman takkia tarkenee hyvin - säät ovat vain kaunis muisto.  Nyt mä taidan kuitenkin syventyä loppujen läksyjen tekoon - mä koitan kovasti pitää tätä alkuvuoden opiskelumotivaatiota yllä niin pitkään kuin mahdollista!Collacdd Neuletakki Bik Bok / Paita Bik Bok / Housut Bik Bok / Laukku Persunmall* IMG_2406 fall

9 kommenttia:

 1. Millon teet sen huonepostauksen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällä hetkellä niin paljon postauksia jonossa että se joutuu odottamaan jonkin aikaa, mutta kyllä se varmasti vielä tämän vuoden puolella tulee! :-)

   Poista
 2. Oi tuo neuletakki on ihana, pitää yrittää löytää jostain vastaava.. :-)

  VastaaPoista
 3. Mulla on toi sama neule mustana! Niin ihanan pehmeä ja rento :)

  VastaaPoista
 4. Tuleeko vielä kielimatkapostauksia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tietenkin tulee, mähän oon vasta sen matkan puolivälissä, ja puhelinkuvat on kokonaan käymättä läpi! :-D

   Poista
 5. Toi neuletakki näyttää niin unelmalta ja se on yhdistetty tosi kivasti tuohon asuun! :) Miksi et ota muuten enää suoraan edestäpäin asukuvia, vaan kaikki on sivusta otettuja? Niissä suoraan edestäpäin otetuista kuvissa näkyis koko asu vielä paremmin. :)

  VastaaPoista
 6. sun innoittamana ostin ton saman neuleen, ku näytti niin ihanalta :) ja toi on niin mukava päällä!

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8