San Francisco day 1

Toisena viikonloppuna koitti meidän kauan odottama San Franciscon reissu, ja matkaan lähdettiin heti aikaisin aamulla. Me varauduttiin tylsään kahdeksantuntiseen ajomatkaan kaikin mahdollisin keinoin, mutta loppujen lopuksi matka menikin tosi nopeasti ja mukavasti musiikkia kuunnellessa. sanfrancisco sanfrancisco sanfrancisco Me ajettiin koko päivän aavikon halki, ja pysähdyspaikoilla oli aina tukahduttavan kuuma. Eräällä pysähdyspaikalla missään ei pystynyt istumaan ja mun puhelin ylikuumeni kirjaimellisesti kahdessa minuutissa, koska lämpötila oli n. 40˚C. Ja me oltiin tietenkin pukeuduttu collegehousuihin ja huppareihin. sanfrancisco sanfrancisco sanfrancisco sanfrancisco sanfrancisco sanfrancisco Lopulta me alettiin alkuillasta lähestymään San Franciscoa ja kaivettiin kamerat esiin kaupungin lähestyessä. Koitettiin bongata Golden Gate Bridgeä mutta sumun takia sitä ei näkynyt. Hotellille päästyämme me heitettiin laukut huoneisiin ja lähdettiin sitten kiertelemään Fisherman's Wharf - nimiselle satama-alueelle. Siellä me kierreltiin turistikauppoja ja räpsittiin kuvia ja lopulta mentiin syömään johonkin italialaiseen ravintolaan, jonka ruoka oli suuri pettymys. sanfrancisco sanfrancisco sanfrancisco sanfranciscosanfrancisco sanfrancisco sanfrancisco Seuraavana päivänä me kierrettiinkin sitten kaikki mahdolliset San Franciscon turistinähtävyydet, mutta siitä lisää seuraavassa postauksessa!

12 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia! :)

  daisy-beconfident.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Noista kuvista välittyy hyvin tuo tunnelma :)

  VastaaPoista
 3. Mitä kautta sä lähit tonne ? Katoin EF:n sivuilta niin siellä ei kyllä ollut Kaliforniaa, hhmm. Vaikuttaa super kivalta paikalta kyllä. Oliko jotain sellasta mistä hämmästyit, että tää olikin tällee vai sujuiko kaikki ihankuin vettä vaan ? Olisi kiva tietää, kun itsekkin harkitsen lähtöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EF:n kautta ja siellä kyllä nimenomaan on California :-) Se oli just sellainen paikka kuin odotinkin, ja kaikki sujui kyllä tosi hyvin! Kerron kaikesta tällasesta enemmän sitten kysymyspostauksessa!

   Poista
 4. Näyttää niin ihanalta paikalta!♥

  VastaaPoista
 5. Mist toi harmaa neuletakki on? (:

  VastaaPoista
 6. mäkin haluisin tietää, mistä toi neuletakki on? :--)

  VastaaPoista
 7. Mistä toi laukku on ? Aivan ihana

  VastaaPoista
 8. Joo toi laukku näyttää kyllä aivan ihanalta? Mäki mietin mistä sellasia löytäisi :-)

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8