WHITE & FLORAL

Nyt näitten matkapostausten välillä olisi luvassa kuvia eiliseltä, sekä reaaliaikaisia kuulumisia täältä Suomen puolelta. Kotiin mä tosiaan tulin tiistai-iltana, ja siitä pari seuraavaa päivää meni jet lagista toipumiseen, joka oli paljon pahempi kuin Jenkkeihin mennessä. Myöhään valvomisen ja heräämisen takia unirytmi meni aika huolella sekaisin ja nyt sitä on kovasti koitettu korjata huomenna alkavaa työviikkoa varten. Tällä hetkellä mulla ei huvittaisi työnteko tippaakaan, sillä oon fyysisesti ja henkisesti ihan poikki ja suomimasennus on pahimillaan. Mä en oo koskaan elämässäni ollut yhtä onnellinen ja vapaa kuin mitä tuolla Californiassa olin, joten oli järkytys palata suomeen jossa asiakaspalvelu on jäykkää ja jossa kukaan vastaantulija ei moikkaa kadulla. Mutta on kotiin palaamisessa kivojakin puolia, näin pitkästä aikaa kavereita ja ilmakin on onneksi ihana! Nyt mä koitan nauttia täysillä vielä näistä viimeisistä lomaviikoista ennen koulunpenkille palaamista, jota en tässä vaiheessa kesää haluaisi ajatella vielä ollenkaan. outfit Hame Choies Crop top Bik Bok Kengät Tomsoutfit outfit

25 kommenttia:

 1. missä oot töissä? eksä ollu jo töissä tälle kesälle? :--O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismassa tällä kertaa, ja joo olin :-D

   Poista
 2. muuten tosi kiva asu, mut toi hame on mun silmään liian lyhyt :-D teetkö muuten postauksen siitä, että mitä sun kielimatka maksoi, mitä mieltä olit siitä ja suositteletko muille? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ei ole hame, ne on shortsit :) Mutta oli nuo kieltämättä vähän lyhyemmät kuin odotin, mutta ei se mun mielestä estä käyttämästä niitä :)

   Poista
  2. Hups, taisin väsyksissäni kirjoittaa vähän mitä sattuu :-D Mutta ne on shortsit!

   Poista
  3. aai okei :-D mut aijotko tehdä ton postauksen?

   Poista
 3. huhhuh miten lyhyt hame

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkasilmäiset voivat jopa huomata sen oleva ns "shortsihame" :-)

   Poista
  2. Ne on skortsit, eli ei sieltä mitään vilku :-)

   Poista
  3. Juu ne on skortsit eli ei mitään hätää :-)

   Poista
 4. Tosi kivan olonen blogi sulla! Tiedätkö miten postauksen päivämäärää voi vaihtaa eri näköiseksi? Kun itse haluaisin mahdollisimman yksinkertaisen, mutta en osaa vaihtaa sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sainkin asian jo toimimaan! (:

   Poista
  2. Aijaa, ompa hyvä et sait sen vaihdettua :-)

   Poista
 5. Voitko tehdä ostospostausta Jenkkien ostoksista?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Se on ehdottomasti tulossa heti kun vaan saan kerättyä voimia sen tavaramäärän kuvaamisen :-D

   Poista
 6. oisko mahollista että laittasit tonne sivuun semmosen blogiarkiston tai semmosen että vois selata sun vanhempia postauksia helposti, että ei tarvis selata yksitellen postauksia taaksepäin? :) haluaisin katella sun syksysiä asuja viime vuodelta mutta en jaksa erikseen selata:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mäkin toivoisin!! :)

   Poista
  2. Sehän on tuossa, contact me - tekstin alapuolella :-) Siinä ei vaan jostain syystä näy mitään tekstiä joten se jää yleensä kaikilta huomaamatta!

   Poista
 7. minkä merkkinen toi sun kello on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Regal-merkkinen, Ur & Pennistä ostettu :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8