VENICE BEACH & SANTA MONICA PIER

Nyt matkakertomukset jatkuu taas parin päivän tauon jälkeen, mulla on nimittäin viime viikko ollut täynnä hommaa ja konetta en ole kerennyt edes avata. Mutta viime päivien tapahtumista kuulette lisää aivan pian, siirrytään nyt takaisin rapakon toiselle puolelle. Six Flagsin reissua seuraavana päivänä oli vuorossa reissu ensin Venice Beachille ja sen jälkeen vuorossa oli Santa Monica Pier.
Heti rannalle saavuttuamme me rynnättiin Tean kanssa ottamaan kuvia jonka jälkeen otettiin aurinkoa ja uitiin parin tunnin ajan. Yritettiin bongata myös Justin Bieber, mutta kaikkien suureksi pettymykseksi Justinia ei näkynytkään missään. Venice Beach oli palmuineen ja rennon tunnelmansa takia täydellinen paikka viettää aurinkoista päivää ja olisin mielelläni ollut tuolla koko päivän! Paikallinen skeittarikin toivotti meidät heti tullessa tervetulleeksi ja hämmästeli sitä miten kaukaa me oltiin tuonne tultu. Me kuvailtiin hetki sitä elokuvista ja sarjoistakin kuuluisaa skeittiparkkia joka oli ihan yhtä hieno luonnossakin.venice beachvenice beach venice beach venice beach venice beach venice beach venice beach venice beachvenice beach venice beach venice beach venice beach Illemmalla me lähdettiin rannalta ja ajettiin Santa Monica Pierille, jossa me vietettiin koko loppuilta. Siellä me napattiin muutamat kuvat ja sen jälkeen suunnattiin shoppailemaan ja syömään. Tuolla ostoskadulla oli melkeempä kaikki kaupat mihin halusinkin mennä, joten koko ilta meni kaupasta toiseen juostessa ja en mä ihan tyhjin käsinkään tuolta lähtenyt! Muutenkin oli kiva vaan kävellä ympäriinsä ja nauttia ihanasta ilmasta, jota mulla on tällä hetkellä ihan hirveä ikävä vaikka suomen kesäkin on tällä hetkellä parhaimmillaan. venice beach venice beach venice beachvenice beach venice beach venice beach venice beach venice beach venice beach Ps. Mun kielimatkasta koottu video on nyt valmis, haluatteko nähdä sen seuraavassa postauksessa vai vasta kaikkien reissupostausten jälkeen?

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Haha, noita maisemia onkin jo ikävä :-(

   Poista
 2. Tuolla näyttää olevan todella kaunista, olis ihana päästä itekkin tonne! :) ja se video vois tulla kaikkien matkapostauksien jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on kyllä niin kaunista! Ja joo, mä mietin itsekkin että sillon se kannattaa varmaan julkaista, mutta ompahan ainakin valmiiksi tehty! :-)

   Poista
 3. Teetkö kysymyspostausta? Toivottavasti teet koska oon ite harkinnu myös kielimatkalle menoa ja mulla olis paljon kysyttävää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu teen tottakai! Mutta senkin teen luultavasti vasta näiden muiden postausten jälkeen, koska jos tekisin sen nyt niin lisää kysymyksiä saattaisia herätä uusien postauksien myötä :-)

   Poista
 4. Voisitko tehä ostospostausta joko kuvin tai videolla? Jos ostoksia on hirveesti,niin voisit esitellä edes osan?:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sekin on tulossa! Mun piti itseasiassa tehdä se tänään mutta sitten suunnitelmiin tulikin muutos ja en kerennyt kuvaamaan niitä :-D

   Poista
 5. ostospostausta videolla!

  VastaaPoista
 6. Laita video huomenna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tulee sitten kaikkien muitten postausten jälkeen, näin on varmaan järkevintä :-)

   Poista
 7. video mieluiten vasta muitten matkapostauksien jälkeen :)

  VastaaPoista
 8. Video lopuksi ja toi kahdeksas kuva on aivan upea!♡

  http://pinjavera.blogspot.fi/

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8