Six Flags

Meidän ensimmäisenä me suunnattiin Six Flags Magic Mountain - huvipuistoon, joka sijaitsi noin tunnin ajomatkan päässä meidän kampukselta. Me lähdettiin ajamaan jo aikaisin aamulla ja tuolla puistossa vierähtikin koko päivä - ja oli muuten hauskaa! Tuo oli ylivoimaisesti paras huvipuisto missä olen ikinä käynyt ja peittoaa Lintsit sun muut mennen tullen. Me kierrettiin tuolla Linan kanssa kaikki hurjimmat laitteet ja olin ihan onnessani päästessäni kerrankin kunnon laitteisiin! Mä nimittäin rakastan vuoristoratoja yli kaiken ja etenkin niitä kaikista hurjimpia laitteita. Yhden vuoristoradan silmukassa mulla meinasi jopa lähteä taju, mutta onneksi se meni nopeasti ohi. Tuolloin oli myös ihan tajuttoman kuuma ja olin ihan varma siitä että palaan kampukselle hummerinpunaisena siitä huolimatta että lisäilin aurinkorasvaa jatkuvasti, mutta onneksi en palanut! Tuntikausien jonottaminen paahtavan auringon alla ei ollut kovin mukavaa, mutta onneksi siitäkin selvittiin. Tältä päivältä mulla ei ole kamerassa kovin paljoa kuvia, koska keskityin tietenkin laitteissa juoksemiseen. Mutta puhelimessa sen sijaan on enemmän kuvia ja niitä näettekin sitten myöhemmissä postauksissa!
Ostospostausta on myös kyselty paljon, ja se on tulossa heti kun kaikki vaatteet on saatu pesusta ja jaksan haalia kaikki tavarat kasaan. Haluatteko ostokset muuten videolla vai kuvina? Molempien kuvaamisessa on melko suuri homma, joten taidan kallistua alkuperäisistä suunnitelmista poiketen perinteisen kuvapostauksen puolelle... Kertokaa mitä te haluatte!sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags sixflags

27 kommenttia:

 1. kuva postaus ois kivempi, mut mieluummi sillei, et vaatteet ois kuvattu sun päällä, kuin esim viikattuna tai henkarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. komppaan! :-)
   tai sitten videolla ja siinä vaatteet päällä.

   Poista
 2. toi vimppa kuva on tosi magee!
  mut ostospostaus olis kivoin just kuvamuodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mä napsin tuolloin ihan hulluna kuvia samalla kun juoksin kiireessä bussille :-D

   Poista
 3. Hah, hiffasin nyt että kuvien tutut laitteet löytyvät joskus pelaamastani rollercoaster 2 -huvipuistopelistä (kyllä siinä jossain tuo six flags mainittiin)! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa :-D Mä en tiennyt että tollasiakin pelejä on olemassa!

   Poista
 4. Joo kuvina on kiva!(:

  VastaaPoista
 5. Mitä muut teki jos ei halunnu lähtä tonne?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne meni takaisin sinne Walk of Famelle :-(

   Poista
  2. Jos saisit nyt päättää niin olisitko mennyt mielummin uudestaan sinne walk of famelle vai tuonne six flagsiin? :)

   Poista
  3. Varmaan ehkä kuitenkin Six Flagsiin, siellä oli sen verran kivaa! :-)

   Poista
 6. Mun mielestä ostospostaus ois kiva joko kuvina sun päällä tai sit et videossa esittelet ne silleen vaan sun päällä ja vaikka joku musiikki taustalla :)

  VastaaPoista
 7. Ostospostaus kuvina ois kiva ! Kunhan vaan vaatteet näkyy selkeesti :)) ja voi vitsit noi kuvissa näkyvät laitteet näyttää kivoilta!

  VastaaPoista
 8. Ostospostaus ois tosi kiva kuvina! Ja ihanan näköstä calissa, ens vuonna pääsen luultavasti ite sinne, can't wait...

  VastaaPoista
 9. Kuvina ois kiva:) miten muuten säilytit kameraa ku olit laitteissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli mulla vaan laukussa ja laukun heitin aina sinne toiselle puolelle :-)

   Poista
 10. Olitko siis asuntolassa yöt? Ja jos olit Nii laitettiinko sut nukkumaan jonkun tuntemattoman vieree vai nukuitko yksin vai miten ne siellä menee?;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis me asuttiin yliopiston kampuksella, eli oltiin siellä myös kaikki yöt :-) Ja me majotuttiin silleen perinteisesti niin kuin ne oikeat opiskelijatkin eli kaksi ihmistä samaan huoneeseen.

   Poista
 11. Videona, jossa esittelisit kaikki vaatteet :)

  VastaaPoista
 12. Videolla ostospostaus ois kiva, koska siinä voit kertoa paljon ne makso, mistä ostit jne. (jos muistat/haluat)! :) Sun blogi on muuten ihan sika kiva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olis, mutta siitä vaan tulis niin mahdottoman pitkä että sen kuvaaminen menisi aika hankalaksi :-D Kiitos paljon!

   Poista
 13. Olin just eilen six flagsissa ja oli parasta! Mäkin siis kielimatkalla täällä mut isäntäperheessä Santa Claritassa, vielä viikko jälellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kivaa loppumatkaa sulle ja ota noista viimeisistä päivistä kaikki irti! :-)

   Poista
 14. Laitteet näyttää aivan karmeilta, mutta vika kuva on upea! <3

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8