THROWBACK TO PARIS

Koska matkustaminen on ollut tässä blogissa paljon esillä viime aikoina, päätin laittaa tänne kuvia viime vuoden Pariisin reissusta! Se oli ehdottomasti yksi elämäni ihanimmista matkoista, Pariisi on vaan niin uskomattoman ihana kaupunki johon rakastuin perin pohjin niitten parin päivän aikana mitkä siellä vietin! Tuonne haluan ehdottomasti palata takaisin vielä usemman kerran, mutta sen pitemmittä puheitta päästän teidät nyt nauttimaan näistä ihanista nähtävyyksistä, kohta palaillaan ehkä hieman erilaisten kuvien kera! tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis tbtoparis

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kuvia! Tuli itellekkin hirvee ikävä Pariisia :(

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oooo ihania kuvia ! tulee ihan oma Pariisin reissu mieleen reilun parin kuukauden takaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!:) oon lähössä pariisiin ja aattelin kysyä et oliks sulla semmonen 3päivän metrolippu pariisiin?:) vai millä liikuitte siellä?

  VastaaPoista
 5. mikä mtn sen paikan nimi oli josta katot niitä valehtevia viettelijöitä ? :)

  VastaaPoista
 6. varmaa nopeemman vastauksen saat selailemalla edellisten postausten kommentteja tai kirjottamalla googleen karoliinas pll tms mutta ite katon ainaki hdfinistä.

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8