KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Me vietettiin tänään kauden päättäjäisiä rannalla mun joukkueen kanssa, ja päätin nyt jakaa tänne blogin puolellekin kunnon kasan kuvia tältä päivältä. Näitä cheer-kuvia on toivottu aina välillä, joten täältä pesee! Koko päivän on ollut aivan ihana ilma, joten auringonpaisteessa oli kiva stunttailla. Muhun tosin on iskenyt kunnon kevätflunssa ja äänikin meinaa lähteä, mutta ei se menoa haitannut! Oli tosi kiva viettää joukkueen kanssa aikaa treenien ulkopuolellakin ja etenkin tällä uudella joukkueella. Kuvia kertyi kameran rullaan monta sataa ja tässä postauksessa näkyy niistä onnistuneimmat. Nyt mä taidan lähteä vielä ulos nauttimaan tuosta säästä, kivaa iltaa kaikille! Ps. Muistakaa osallistua edellisen postauksen arvontaancheer cheer cheer cheer cheer cheer cheer cheer cheer

10 kommenttia:

 1. Ihana ja kesäinen postaus:-)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi miten ihania kuvia, ja ton yhden tytön piikki on hirmu hyvä :o

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia ja kiva postaus! :) sulla on tosi kiva blogi :) koska muuten lähet siis sinne californiaan?

  VastaaPoista
 4. Haluisitko kertoa tosta lajista hieman enemmän? :) Itsellä olisi hirveä hinku lähteä kokeilemaan mutta en tällä hetkellä taivu mihinkään suuntaan, kunto nollassa ja samoin itsetunto... Tarviiko olla huippu kuntoinen kun lähtee kokeilemaan? Mitä täytyy osata? Tarviiko olla langanlaiha?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitenkähän mä kertoisin siitä suht lyhyesti :-D No cheer on tosi monipuolinen laji, se on ihan superkoukuttava ja todellakin joukkuelaji henkeen ja vereen. Mene vain rohkeasti kokeileen, alussa ei tarvi osata mitään ja vaan tekemällähän sitä oppii! Ja ei todellakaan tarvi olla superhyvässä kunnossa ja tuollaiset ulkonäköstereotypiat eivät todellakaan pidä paikkaansa, sillä ei ole mitään väliä minkä kokoinen tai näköinen olet :-) Eli rohkeasti vaan mukaan, luulen että et tule pettymään!

   Poista
 5. Karo nää kuvat on aivan ihania..mieki haluan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos :-D Sä pääset varmaan kesällä stunttaileen!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8