FRIENDS & FUN

Tänään on ollut ihan huippukiva päivä, kerrankin kerkesin tehdä vaikka mitä yhden päivän aikana! Aamulla heräsin paljon normaalia aikaisemmin ja menin salille, koska ihana äiti oli ostanut eilen mulle yllätykseksi puolen vuoden salikortin! Nyt voinkin alkaa käymään siellä säännöllisesti, enkä vois olla enemmän innoissani! Sen jälkeen menin kotiin pariksi tunniksi jonka jälkeen lähdinkin Siljan, Emma-Lotan ja Mahiton kanssa kaupungille kauppoja kiertelemään. Mä en itse ostanut mitään alusvaatteita lukuunottamatta, mutta oli kiva kierrellä muiden mukana ilman jatkuvaa sovituskopeissa ravaamista, kerrankin näin päin! Kauppojen kiertelyn jälkeen mentiin Cafe 21:seen salaateille ja Vilmakin liittyi porukkaan. Paria tuntia myöhemmin mentiin katsomaan uutuusleffa The Other Woman, joka oli kyllä tosi hyvä ja ihan superhauska! Nauroin varmaan puolet elokuvasta ja sen jälkeen oli tosi pirteä ja rentoutunut olo! Loppuilta on mennyt kotona musiikkia kuunnellen ja vaan löhöten. Oli tosi ihana päivä, oli kiva viettää aikaa tyttöjen kanssa koulun ulkopuolellakin!
 Mites teidän lauantai on mennyt?saturday saturday saturday saturday saturdaysaturday saturday saturday saturday

21 kommenttia:

 1. Voi miten ihana postaus ja upeita kuvia. :')
  http://the-world-through-my-fingers.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kivoja kuvia ja sulla on kiva blogi! :-)

  VastaaPoista
 3. Onko tuo Persunmallilta saatu laukku kui tilava? mahtuisko esim. mappi, 5 kirjaa, juomapullo, laskin, lompakko vihot ym.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tosi tilava! Mulla kulkee siellä aina mukana kaikki koulukirjat, kamera, lasikotelo, vesipullo tms :-)

   Poista
  2. Oon kans ihaillu tota sun Persunmallilta saatua laukkua! Vaikka se ei ole nahkaa, onko esim. kantokahvat kestäneet käytössä hyvin?

   Poista
  3. No toihan ei oo ollu mulla vielä kovin kauan aikaa käytössä, mutta ainakin tähän asti on kestänyt hyvin eikä saumat tms. ole lähteneet repeilemään tai mitään vastaavaa :) Että laatu huomattavasti parempaa kuin esim. H&M:n laukuissa mitä mulla on ollut!

   Poista
 4. Ihania fiiliskuvia, ja vielä tosi hyvä laatusia! Ootko ollu tyytyväinen tohon eos 550D:hen? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon ollu tosi tyytyväinen, tää on tosi hyvä peruskamera josta löytyy kaikki tarvittavat ominaisuudet :-)

   Poista
 5. hei tää ei liity mitenkään tähän postaukseen mut löysin tuolta aiemmista postauksista sen linkin mistä katot niitä gossip girl jaksoja nii menin sitte sinne sivustolle et kattosin niitä mut en varmaa osaa käyttää sitä tai painan jostain ihan väärästä koska aina ku se on ladannu sen videon ja mä painan siitä et se alkais nii se kysyy ihan aina et pitää tehä joku käyttäjätunnus:oo tuleeko sulla näi tai osaisitko auttaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mistä kohtaa sä painat ku alat katsomaan niitä? Mä klikkaan aina sitä ensimmäistä putlockerin watch-linkkiä, ja sieltä klikkailen eteenpäin niin kauan että se video aukeaa siihen :-)

   Poista
 6. Aivan ihana postaus ja sika kivat kuvat! :-)

  VastaaPoista
 7. oon jo pitkään miettinyt, että mitä ihmeen järkeä on ottaa kuva jostain tuolin/tuolien selkänojasta? monessa postauksessas on kuvia jostain ihan epämääräisestä niinkuin yllämainitusta. itse en yhtään tykkää, enkä tajua mitä ihmeellistä ja hienoa niissä kuvissa on, että ne pitäisi blogiin tunkea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makunsa kullakin ;) Toinen tykkää toisesta asiasta, toinen toisesta. Elämän yksi tavanomaisimmista asioista. :D

   Poista
  2. Noitten on tarkoitus olla vaan sellaisia tunnelmakuvia ja että myös saa paikasta paremman kuvan mutta ei niin että kuva on vaan tavanomainen kuva huoneesta. Kyllä noita muissakin blogeissa mun mielestä näkee, mutta tosiaan, makunsa kullakin :-)

   Poista
 8. mihkä salille sait kortin? :D

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8