VIIMEINEN LOMAPÄIVÄ

Mä aloitin viimeisen lomapäivän rennosti herkullisella aamupalalla, Gossip Girlillä ja macaronseilla. Vähän harmittaa että loma on lopussa, mutta onhan tässä kerennyt tehdä jo kaikenlaista ja on ainakin saanut levätä! Kiva myös päästä taas ihmisten ilmoille pitkästä aikaa ja saada unirytmikin taas normaaliksi, koska nukkuminen on jäänyt aika vähälle nyt lomalla. Toinen kiva juttu on se, että treenit alkaa taas uuden cheerkauden myötä näin 3 viikon tauon jälkeen! Nämä 3 viikkoa on tuntuneet ihan loputtoman pitkältä ajalta, joten on ihanaa päästä taas treenaamaan pitkästä aikaa! Varsinkin kun meillä tämä kausi alkaa niinkin rennosti kuin keskiviikkona alkavalla jenkkileirillä, ja tällä viikolla on tiedossa 7 treenit. Aikaa bloggaamiselle ei siis jää ehkä niin paljon kuin normaalisti, mutta koitan silti postata niin usein kuin vain kerkeän! Mä oon myös aina lomilla aika laiska ottamaan itsestäni kuvia, mutta onneksi nyt arkeen palaamisen myötä tulee taas asukuvia ja vähän monipuolisempia postauksia.
Nyt mä taidankin mennä tästä kohtapuoliin nukkumaan, että huominen aamu olisi edes jotenkin siedettävä!
6/1 6/1 6/1 6/1 6/1

15 kommenttia:

 1. nam mitä aamupalaa ja ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. mite kuvat näi isoja? :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. samaa minäkin mietin.. :D

   Poista
  2. Mä väsyneenä lisäsin ensin noi kuvat ja sitten aloin kirjottamaan tekstiä, ja vannotin itelleni että muistan pienentää nuo kuvat lopuksi, mutten näköjään sitten muistanutkaan :-D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Mäki tykkään tosi paljon just ton tyylisistä kynsistä, tosi helpot tehdä mutta tosi kivan näköset! :-)

   Poista
 4. minkälainen se jenkkileiri on ja missä se on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan normaali treenileiri, meille tulee valmentaja All Star Legacyltä ja se on täällä Rovaniemellä tietenkin :-)

   Poista
 5. Ihana aamupala & ihana postaus!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8