COLD

Tämän kummempaa asukuvaa en saanut tänään napattua, koska ulkona oli taas vaihteeksi aivan jäätävän kylmä. Takki päällä kuvaaminen oli vielä ihan siedettävää, mutta sisävaatteiden kuvaaminen on aina yhtä tuskaa. Puhumattakaan ohikulkijoiden katseista, kun hypin keskellä katua ilman takkia kuvaajan kanssa. Nämä viime päivät on kuluneet aikalailla normaalilla kaavalla: koulua, treenit ja koulujuttuja. Onneksi kohta on viikonloppu ja pääsen kuvailemaan enemmän tuolla uudella objektiviilla! Haluaisin ottaa myös enemmän asukuvia, koska ne tämänpäiväisetkin epäonnistui. Mä oon viime päivinä kehitellyt mielessäni ideoita erilaisiin teidän pyytämiin postauksiin ja alan toteuttamaankin niitä tässä pikkuhiljaa, toiveita saa edelleen heittää jos jotain tulee mieleen!torsdagtorsdag torsdag

19 kommenttia:

 1. käytätkö sä niitä uggeja mitkä ostit joku aika sitten? kun ei oo kai ainakaan asukuvissa näkyny? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käytän, ei oo vaan tullu otettua asukuvia jossa ne olis näkyneet ja muutenkaan ne ei oo ollu koulussa jalassa, mutta kyllä mä käytän niitä päivittäin :-)

   Poista
 2. heei tosi kiva asu! ja mistä noi housut on ja oliko minkä hintaset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Housut on Gina Tricotista ja maksoi muistaakseni 59,95€? :-)

   Poista
 3. Tätä on varmaan joskus kysytty, mutta oon nähny tosi monilla tollasen takin ku sulla on nii mistä oot hankkinu sen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä mullakin kiinnostais tietää :) onko se h&m kun siellä ainakin näin tuollasen?:)

   Poista
  2. Vatsaan nyt Karoliinan puolesta, mutta noita ton tyylisiä takkeja saa H&M:n lisäksi Zarasta, Vilasta ja Vero Modasta :)

   Poista
 4. Mistä ostit sen objektiivin? :)

  VastaaPoista
 5. mistä toi huivi on ja paljo makso :)?

  VastaaPoista
 6. asutko rovaniemellää :o?

  VastaaPoista
 7. Miten pääsit Indiedays inspirationiin?:) Lähetitkö sinne sähköpostia blogistas vai otettiinko sinuun yhteyttä?:) Ja missä vaiheessa pääsit mukaan et olitko vasta alkanu bloggaamaan vai oliko jo satoja lukijoita?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhun otettiin yhteyttä ja lukijoita oli siinä vaiheessa jo reilusti yli tuhat :-)

   Poista
 8. voi ei näyttääpä kylmältä :( mutta onneks kohta on jo kevät!ihana blogi :)

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8