ARMY

Tässä muutamat julkaisemattomat kuvat viime viikolta, koska tänäänkään en saanut otettua kuvia muusta kuin omasta naamasta. Tän jakson vikat tunnit on nyt ohi, ja tämä viikonloppu tulee menemään mukavasti kokeisiin lukiessa. Motivaatio on nyt aika hukassa, mutta ei auta, pakko jaksaa! Tässä stressin keskellä kuitenkin piristi tämänpäiväinen lehti, meidän seurasta ja lajista oli nimittäin aukeaman juttu! Tuo juttu tehtiin jenkkileirin aikana, ja oon jo pari viikkoa odottanut että tuo tulee vihdoin lehteen! Sen löytää myös täältä, mikäli joku haluaa sen lukea. Pienistä virheistä huolimatta oli kyllä hyvä juttu ja se oikaisee varmasti monen ihmisen väärinkäsitykset! Asiasta toiseen, mä kävin tänään koulun jälkeen kaupungilla ja tein kyllä yhden parhaimmista alelöydöistä koskaan! Siitä ja muista ostoksista lisää huomenna, nyt on parempi syventyä filosofian pariin!23/123/1 23/1 23/1

29 kommenttia:

 1. ihana asu! tuo paita, korut ja hiukset on nii täydelliset :)

  VastaaPoista
 2. Nyt oon jo jonkin aikaa blogiasi lukenut ja pakko sanoo että tää on ihan täydellinen! rakastan sun vaatteitas, tyyliäs, kirjotustapaa, tätä ulkoasua ja näitä kuvia, apuaa ihan perfect :o ♥

  http://justletg.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tosi paljon! Tosi kiva kuulla että tykkäät, vedit mut nyt vähän sanattomaksi haha :-D

   Poista
 3. aivan ihana asu!!! ihana paita♥♥

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Niin on, tykkään tuosta niin paljon! :-)

   Poista
 5. aivan ihana asu! ♥ ja oot kyllä aivan sairaan nätti! :)

  VastaaPoista
 6. asutko sä lapissa?

  VastaaPoista
 7. Ihana asu!

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. missäs se semmonen on? kun tuossa luki että käväsit kaupungilla niin onko missä rovaniemen keskustassa on semmonen liike vai onko se joku nettikauppa :D hehe saatan kuulostaa tyhmältä kun en tiedä mutta en ymmärtänyt :D

   Poista
  2. se on nettikauppa:)

   Poista
  3. Joo se on tosiaan nettikauppa :-)

   Poista
 9. heippa! sun blogi on aivan huippu ja rakastan sun postaustahtia :D aattelin vaan tulla kysäsemään että miten paljo sielä lukiossa oikeesti on niitä hommia.. tuntuu että kaikilla lukiolaisilla on koko ajan hirmu kiire esitelmien ja kirjotelmien ja projektien kans, ni miten paljo niitä todellisuudessa oikeen on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tosi kiva kuulla! Se hommien määrä riippuu aika paljon siitä, että mitä aineita sulla aina jaksossa on. Jos sulla on samassa jaksossa erityisesti kieliä, äikkää ja vaikkapa historiaa, niin sillon niitä esseitä, sanakokeita sun muita on enemmän. Mutta esim. tässä jaksossa mulla on ollut vaan kaikkia luonnontieteitä ja matikkaa joten niistä ei ole ollut esseitä tai sen kummempia esitelmiä, joten se vaihtelee tosi paljon aina jakson mukaan :-)

   Poista
 10. Ihanat kuvat! :) <3 Tykkään niistä todella paljon!

  VastaaPoista
 11. Kun alotit sammydressin kanssa yhteistyön ja sait aluksi sen 20 dollarin summan niin miten teit ensin lisäsit tuon "bannerin" ja miten sen jälkeen valitsit vaatteet ja olivatko ne siis täysin ilmaisia? :) voitko kertoa olen juuri aloittanut yhteistyön? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin sen tuonne ulkoasun gadgetteihin ja tein vaan normaalin tilauksen jonka maksoin lahjakortilla :-) Ja on vaatteet tietenkin täysin ilmaisia, sä saat tarkemmat ohjeet sitten sieltä yhteistyökumppanilta :-)

   Poista
 12. Vastaukset
  1. Kiitti! Tuo on kyllä tosi kiva, ihanan erilainen :-)

   Poista
 13. Elikkä mitä joukkueita teidän seuralla nyt on? Jos on esim sennu ja haluis alottaa joskus? :) aattelin vaa ku saoint et oot nyt A1-joukkuees? Ihana blogi sulla btw!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on nyt tällä hetkellä sennujen a1 ja a2, junnuista a1 ja a2(?) ja mineistä muutama joukkue myös. Ja tuo sennu a1 on tällä hetkellä aika iso joukkue et se lopullinen kisajoukkue karsitaan nyt tässä lähikuukausina :-) Kiitos paljon!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8