ACS ON THE MAT

Tänä aamuna mä kuvasin parit uudet jutut, kuten noi Lindexin neuleet joka on tosin jo melkein kaikki näkyneet täällä, niistä kuvia huomenna. Mä myös söin ihanaa aamupalaa ja laittauduin rauhassa valmiiksi. Yhdeltä meillä nimittäin alkoi meidän seuran, eli ACSC:n joulujuhla. Mä esiinnyin tuolla tietenkin mun oman joukkueen, eli Delightien kanssa ja myös meidän pienryhmän Heartbreakersien kanssa. Molemmat ohjelmat meni hyvin ja puhtaasti, oon siis tyytyväinen vaikka olikin kyse pelkästä joulujuhlasta. Viikon päästä me esiinnyttäänkin sitten Sampokeskuksessa pienryhmän kanssa. Kuvia tuli otettua paljon, ja alhaalla näkee kuvia meidän pienryhmän ohjelmasta ja juhlan jälkeen otettuja stunttikuvia. Harmi etten tajunnu pyytää iskää ottamaan meidän ohjelmasta kuvia, nekin olis ollu tosi kivoja! Tää olikin meidän viimeinen esitys tällä joukkueella, joulun jälkeen joukkue nimittäin hajoaa ja puolet siirtyy sennuihin. Huomenna me mennään vielä Wingstoniin syömään joukkueen kanssa, tammikuussa treenailu jatkuu jenkkileirillä!spiritsaturday spiritsaturday spiritsaturday spiritsaturday

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. rakastan näitä sun cheer postauksia!! Olis kiva jos tekisit joskus jonkun esittelypostauksen. Miten sulla on yleensä hiukset, millaset meikit sulla on ja sit esiintymisvaatteet ja jotain treenivaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla että joku muukin tykkää näistä! Sellanen on varmasti tulossa ihan lähitulevaisuudessa, kunhan saan haalittua ensin tarpeeksi kuvia ja videoita itelleni :-)

   Poista
 3. mikä jennkkileiri?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän seuralla on oma jenkkileiri johon tulee valmentaja Allstar Legacyltä :-)

   Poista
 4. Joo tollanen joku esittelypostaus ois todella kiva ja videotakin ois kiva saada :)

  VastaaPoista
 5. mikä sun insta nimi on? :)

  VastaaPoista
 6. millä asetuksilla noi hyppykuvat on otettu ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ihan varma, mutta asetukset tais olla suunnilleen ISO 400 tai 800, suljinaika 1/100 ja aukko f/1.8 :-)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8