Ostohyvitys.fi

ostohyvitys.fiPari päivää sitten sain sähköpostia, jossa kysyttiin, olisinko halukas tekemään yhteistyötä Ostohyvitys.fi-nimisen firman kanssa. Mä suostuin hetkeäkään miettimättä, koska mulla on jo pitempään kiinnostanut tämän yrityksen toiminta! Kyseessähän on siis ns. "cashback" palvelu, jonka kautta saat bonuksina rahaa tekemistäsi ostoksista ja Ostohyvityksen kanssa yhteistyötä tekevät kaupat maksavat Ostohyvitykselle komissiota Ostohyvityksen kautta tulleista asiakkaista. Esim. jos ostat Nelly.comista 100 eurolla, saat siitä 11,50€ hyvitystä, kunhan olet mennyt sivuille Ostohyvityksen kautta. Ei yhtään hassumpaa mun mielestä, ja tästä on hyötyä etenkin niille, jotka shoppailevat paljon netissä! Jokaisella nettikaupalla on oma bonusprosenttinsa, jonka mukaan ostoksesta saatava bonus määräytyy.  ostohyvitys.fi Ja tottakai teidät lukijatkin on huomioitu tässä yhteistyössä, nimittäin jokainen tämän blogin kampajasivulta käyttäjäksi liittynyt ja palvelun kautta ostoksia tehnyt saa itselleen ilmaisen Fazerin suklaalevyn! Mä todellakin suosittelen liittymään ihan pelkästään sen takia, että palvelua käyttämällä  säästää aivan selvää rahaa, kymmeniä tai satoja euroja vuodessa! Liittyminen on ilmaista, eikä se velvoita mihinkään.

15 kommenttia:

 1. haha, ilmainen suklaalevy :D Piti hetki miettiä että mitä ihmettä! Mut voispa tuohon paikkaan tutustua vähän tarkemminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa käydä tutustuun, kyllä tota palvelua käyttämällä kuitenkin säästää selvästi rahaa :-)

   Poista
 2. Kiva :)

  http://emmunjahemminblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Miten en suklaalevyn sieltä saa? vähä älysenä en tajuu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaankin ensimmäisen tilauksen mukana

   Poista
  2. Jep, eli sen saa ensimmäisen ostoksen jälkeen :-)

   Poista
 5. minkä kokonen on toi sun uusin hmn takki:)?

  VastaaPoista
 6. Suhtaudun vähän epäilevästi tollasiin. Mikään yhtiö ei jaa hyvää hyvyyttään rahaa. Kyse on siitä, että ostohyvitys on tehnyt sopimuksen kaikkien kauppojen kanssa, joista muka maksaa takaisin. Nämä kaupat puolestaan nostavat hintojaan, jotteivat häviäisi mitään ja saavat kivasti mainosta ja uusia asiakkaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mäkin aluksi ajattelin että toi on liian hyvää ollakseen totta, mutta toi perustuu juurikin siihen että Ostohyvitys.fi tekee yhteistyötä nettikauppojen kanssa, niin kuin postauksessa lukee. Ostohyvitys saa komissiota ja nettikaupat puolestaan lisää asiakkaita. Eihän siinä ole mitään hämärää, koska molemmat osapuolet hyötyvät :-)

   Poista
 7. en oikein usko tuohon.. kun eihän mitään saa ilmaiseksi,kuten tuo suklaa ;-) mut muuten ihan kiva juttu ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se on liittymislahja? :-D Sen saa ensimmäisen oston yhteydessä, joten ei sitä aivan "ilmaiseksi" saa.

   Poista
  2. Niin mutta silti kun ostat,unohda!

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8