saturday's

sundayyy sundayyy sundayyy sundayyy Tässä parit kuvat mitä me me otettiin nopeasti ennen harkkoja, kädet oli umpijäässä ja me myöhästyttiinki vielä. Mä tänään pyörähtään keskustassa palauttamassa sen armypaidan ja meidän oli myös tarkotus mennä coffariin tyttöjen kanssa, mutta sitten tuli pari muuttujaa ja me päädyttiin ottaan juomat mukaan koska ei oltais muuten keretty mitenkään. Oli kiva sitte kädet jäässä kuvaamisen jäljilta mennä reeneihin, etenki ku oltiin vielä myöhässä. Tänpäiväset 3 tunnin reenit meni tosi nopeasti, vaikka ei tehty muuta ku koko ajan tehtiin kisaohjelman ekaa minuuttia. Nyt pää aika huolella sekasin kaikista liikkeistä, laskuista ja stunteista mitkä pitäs muistaa ja musiikit soi koko ajan päässä. Huomenna ois vielä kahet treenit, joitten välissä ajattelin mennä joko kauppoja kierteleen tai Vilmalle, ja sen jälkeen saaki pikku tauon treenailusta ja lähetään Ylläkselle! Ei jotenki jaksais nyt kirjottaa enempää, mutta heitelkää postausehotuksia, toteutan niitä mielellään ja mulla on pari niistä jo kehitteillä!

25 kommenttia:

 1. käytäks ollenkaa meikkii ku näytät ainaki iha meikittömältä. ja älä ymmärrä vääri oot tosi luonnonkaunis ! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eei mulla tänään ollu mitään ku oli vaan treenipäivä :) Kiitos!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. tartte puuttua toisen meikkaamiseen, karoliina on tosiaanki luonnonkaunis ilman meikkiä. tuntuis kenenkään persettä kutittavan meikkaako toinen vai ei. hankkikaa elämä :)

   Poista
  2. Haha ano luuletko tosiaan että pystyt vaikuttamaan siihen että meikkaanko vai en? :-D Ja niin en todellakaan ymmärrä miten se sinuun elämään vaikuttaa tai sinua haittaa, ihan yhtälailla sä luultavasti valittaisit jos meikkaisin liikaa...

   Poista
  3. en kyllä ymmärrä oikeesti :o oot niin luonnonkaunis, että miten jotaki voi vaivata sun meikkaamattomuus!

   Poista
 3. Oi itekki haluun jo Ylläkselle!♥ Onneks pääsen kohta viikoks, kunhan vaa eka maltan olla 2 viikkoo koulussa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, no onneks sun ei tarvi oottaa kauaa :)

   Poista
 4. äää oot niin ihana♥

  http://inka-allornothing.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Oot niin kaunis ilman meikkiäkin!!:)

  VastaaPoista
 6. tämmönen ihan randomkysymys, mutta saako järkkärillä videota kuvatessa mitenkään tarkennuksen automaattiselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa, jos laitat automaattitarkennukselle objektiivistä (AF) :) Mutta se ei tarkenna itse, vaan suosittelisin käsintarkennusta (MF) jos haluat johonkin kunnolla tarkentaa :)

   Poista
  2. Saa, mutta siinä ei oo jatkuvaa automaattitarkennusta :( Canon EOS 650D on mun mielestä ainoa canonin kamera jossa on jatkuva automaattitarkennus :)

   Poista
 7. voisiks joskus tehä päiväni kuvina- postauksen? :)

  VastaaPoista
 8. ompas sulla paljon treenejä :O

  VastaaPoista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8