happy day

11/2 11/2 11/2 11/2 11/2 11/2Tänään on ollu ihan huippukiva päivä. Se alko aamulla hupasalla liikkatunnilla jollon pelattiin lentistä ja naurettiin varmaan puolet siitä ajasta. Sitte koko loppu koulupäiväki oli kiva, ruotsin koe meni tosi hyvin(koputtaa puuta) ja muutenki oli jotenki sellanen tosi rento ja ilonen fiilis koko päivän kun kokeet oli saanu pois alta. Ja nyt illalla vielä oli tosi hyvät treenit, tein volttia ja flikkiflikkiä ja se meni tosi hyvin! Se on ehkä maailman ihanin tunne kun oppii jotain uutta ja on ihan innoissaan ja vois jatkaa treenaamista loputtomiin. Ootan jo innolla keskiviikon treenejä! Huomenna koulussa on liikennevalopäivä ja me suunniteltiin jo tyttöjen kanssa miten pukeudutaan kokomustaan :-D Lainasin Nealta yhen kivan paidan jonka näätte sitte huomisen postauksessa. Sori tästä pienestä postaustauosta, mä en oikeastaan koko viikonloppuna ees ajatellu blogia, tai en vaan jotenki saanu aikaseks alkaa tekeen postausta. Mutta toisaalta tää tauko teki hyvää, nyt jaksaa taas postailla useammin, mä lupaan!

20 kommenttia:

 1. sun blogi on paras :-D tykkään isolla T:llä :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama penaali! :D ja toi eka kuva on tosi kaunis :-)

  VastaaPoista
 3. Voi kui kivoja kuvia! :) Paljo parempi ku on muitaki kuvia ku samoja asukuvia ulkona! :)

  VastaaPoista
 4. ootko käyttänyt sitä color maskia? :) mitä oot tykänny ja kuinka usein käytät sitä? itellä olis tarkotuksena ostaa se tässä lähiaikoina, niin haluttas vähän kuulla mielipiteitä.. :) äläkä pyytele anteeks postaustaukoja, niitä tulee jos on tullakseen ja hyvä välillä niinki, postaat kuitenkin usemmin kun kerran viikossa! jatka samaan malliin, nää sun kuvat on niin ihania kun ovat niin hyvälaatusia! voisitko joskus muuten tehdä postauksen, jossa vähä kerrot miten muokkaat kuvia, mitä muokkausohjelmaa käytät, kauan sulla menee kuvien muokkaukseen, ymsymsyms? olis huippu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon samaa mieltä :)^^

   Poista
  2. Toi kuvienmuokkauspostaus kiinnostais muokin! :)

   Poista
  3. kiitos ihanan pitkästä kommentista :) ja joo mulla on ollu tarkotuksena kertoa tosta color maskista ja parista muustakin hiustuotteesta josta on jo aikasemmin kysytty mun kokemuksia ja joo tuota kuvienmuokkauspostaustaki on kysytty toivottu paljon, joten seki on tulossa lähiaikoina :)

   Poista
 5. hei ootko vielä huomannu et se aine, mitä ostit nii ois vaikuttanu hiuksii :)
  ei siis color maski vaa se toine!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm tarkotatko sä sitä bio + seerumia? sen vaikutukset eli hiustenkasvun nopeutuminen näkyy vasta parin kuukauden päästä, vaikka en sitte tiiä että johtuuko se siitä seerumista koska mulla kasvaa hiukset muutenki nopeasti :)

   Poista
 6. Ihana blogi ja ennenkaikkea ihania kuvia! :) Odotan itsekkin kuin kuuta nousevaa että saisin 50mm objektiivin :D
  Jään seurailemaan jatkossakin!

  Olis huippua jos kurkkaisit myös mun blogin ja heittäisit mielipidettä/kommenttia ja jos nappaa jäisit lukijaksi (:

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! :) joo mä käyn kattoon :)

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8