dagens antrekk

dagensantrek dagensantrek paita only housut dr. denim takki mick's
Jos joku miettii tota otsikkoa niin se on päivän asu norjaksi. Mä luen niin paljon norjalaisia blogeja että meinaan aina vahingossa kirjottaa joka paikkaan sanoja norjaksi ja sekotan ruotsintunneilla norjan ja ruotsin aika kivasti keskenään. Tää oli vaan tällanen pikkupäivänasupostaus, teen tähän perään heti toisen postauksen, koska aattelin tästä lähtien tehä just tällasia asupostauksia, joita ulkomaalaisissa blogeissa näkyy tosi paljon, ja ite ainaki tykkään niistä tosi paljon. Mitä te tykkäätte, erillisiä päivänasupostauksia vai ei?

14 kommenttia:

 1. erikseen asut on kivoja, ei ainakaan tuu mitään turhaa joka ei liity mitenkään asuihin :---D ei sillä että sulla olis ollut!

  VastaaPoista
 2. kiva idea mut ööö, tost sun asust ei näy ku housut ja takki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei näykään ja huomasin sen vasta kuvia muokatessa :(

   Poista
  2. mietin samaa, et ei tossa ees näy kunnolla mitä sulla oli päällä! ois eri asia jos esim esittelisit ekaa kertaa tota takkia tai jotain :D mutta mun mielestä ois kyllä hyvä idea et päivänasu-postaukset tulis erikseen :)

   Poista
  3. joo ku tosiaan huomasin sit vasta myöhemmin et olinki noissa kuvissa sellasessa kulmassa et paitaa ei näkyny. mut kyllähän monissa blogeissa näkyy tollasiaki asukuvia missä on vaan ulkovaatteet päällä :)

   Poista
  4. juuuu, mutta tee vaan ihan OMAA blogiasi niin hyvä tulee, ei se merkitse mitään mitä muissa blogeissa on. :-)

   Poista
  5. no omaa blogiani mä nimenomaan teenkin, ärsyttää vaan ku tullaan valittaan tollasesta, vaikka muissa blogeissa on samanlaisia kuvia ja niitä ei silti tulla arvosteleen?

   Poista

karoliina
1997
canon EOS 550D
18-55mm
50mm f/1.8